2777
2789
عنوان

خواستگار

438 بازدید | 31 پست

سلام دوستان بنظرتون اختلاف سنیه 8 سال زیاده؟؟؟ از کسی که دارم ازش حرف میزنم چهره خوبی داره ولی کچله متاسفانه و 8 سال هم ازم بزرگتره منتها خب شغل دولتی داره ولی بنظرم یک مقدار سخت خرج میکنن چون مثلا وقتی اومدن دست خالی اومدن یا مثلا به جای که زنگ بزنن قرار بزارن مادرشون اس ام اس میدن حالا میخواستم نظر شما رو بدونم دوستان بنظرتون سخت نیس با همچین ادمی زندگی کردن؟؟؟؟خودشون و خانوادشون ادمای خوبین ولی میگم یسری نقاط منفی هم هس دیگه و اینکه میگن رو حجابم حساس نیستن ولی بنظرم هستن از صحبتاشون میفهمم نظرتون چیه دوستان؟

You are the best version of yourself

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

زندگی با ادم خسیس از جهنمم بدتره

حالا طرف مقابل هرچقدرم که خوب باشه...

واقع نگر باش‌‌‌..واسه تصمیم گیری عجله نکن..‌..

شوهر و خواستگار همیشه هست اما. دنده عقبی واسه جبران پشیمونی نیست.‌‌‌..

تصمیم با خوودته خب چندجلسه حرف برنین حتما هم مطرح کن این قضیه رو

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
زندگی با ادم خسیس از جهنمم بدتره حالا طرف مقابل هرچقدرم که خوب باشه... واقع نگر باش‌‌‌..واسه ...

دقیقااا من خودمم بخصوص ادمی هستم راحت خرج میکنم دوس ندارم اصلن طرفم خسیس باشه

چرااااا باید دیت خااالی بیااااااننننن   چراااا نبایدددد زنگگگ بزنننن ؟

دقیقااا خیلی از موضع بالا برخورد میکنن درصورتی که در واقع خانواده من همه جوره سر ترن

خداروشکر بنظرتون خسیس نیستن این ادمی که دارم ازش حرف میزنم؟؟؟

بنظر من با این دو مورد نمیتونی بفهمی خسیسه یا نه. چون شوهر منم برا خواستگاری بار اول دست خالی اومد. اما الان نه خودش نه خانوادش به هیچ وجهه خسیس نیستن حتی دست و دلبازم هستن

تصمیم با خوودته خب چندجلسه حرف برنین حتما هم مطرح کن این قضیه رو

هوم فعلا گفتم باید بیشتر حرف بزنم اخه کچلم هس من قیافه خیلی برام مهم نیس میگم حداقلارو داشته باشه ولی خب مو نداره  

بنظر من با این دو مورد نمیتونی بفهمی خسیسه یا نه. چون شوهر منم برا خواستگاری بار اول دست خالی اومد. ...

اععع راس میگی پس حتما باید باهاش بیشتر حرف بزنم 

2790
2778
2791
2779
2792