سلام دوستان بنظرتون اختلاف سنیه 8 سال زیاده؟؟؟ از کسی که دارم ازش حرف میزنم چهره خوبی داره ولی کچله متاسفانه و 8 سال هم ازم بزرگتره منتها خب شغل دولتی داره ولی بنظرم یک مقدار سخت خرج میکنن چون مثلا وقتی اومدن دست خالی اومدن یا مثلا به جای که زنگ بزنن قرار بزارن مادرشون اس ام اس میدن حالا میخواستم نظر شما رو بدونم دوستان بنظرتون سخت نیس با همچین ادمی زندگی کردن؟؟؟؟خودشون و خانوادشون ادمای خوبین ولی میگم یسری نقاط منفی هم هس دیگه و اینکه میگن رو حجابم حساس نیستن ولی بنظرم هستن از صحبتاشون میفهمم نظرتون چیه دوستان؟
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
تصمیم با خوودته خب چندجلسه حرف برنین حتما هم مطرح کن این قضیه رو
برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که میبینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آنها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی دربارهی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آنها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
خداروشکر بنظرتون خسیس نیستن این ادمی که دارم ازش حرف میزنم؟؟؟
بنظر من با این دو مورد نمیتونی بفهمی خسیسه یا نه. چون شوهر منم برا خواستگاری بار اول دست خالی اومد. اما الان نه خودش نه خانوادش به هیچ وجهه خسیس نیستن حتی دست و دلبازم هستن