2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 31 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقااا خیلی از موضع بالا برخورد میکنن درصورتی که در واقع خانواده من همه جوره سر ترن

ینی چی ک اگ مطمئنی خودشونو میگیرن سر این موضوع ک من نمیپسندم همچین رفتاری رو ولی اگ فک‌ میکنی حالا هنوز راحت نیستین و این حرفا شاید بشه بهش فکرکرد موضوعات فرهنگی بین دوخانواده خیلی تاثیر گزاره 

امروز تکرار نمی شود، لطفا لبخند بزنید.  

بعد اینک دوستان ما شهرستان زندگی میکنیم متاسفانه خیلی هم قضیه سن دختر مهمه من همش نگرانم بازم خواستگار دارم یا نه من 23 سالمه ولی خب تو شهرستان خیلییییی سن دختر مهمه دیگه

You are the best version of yourself
بنظرم یه روز باهاش قرار بذار و برو بیرون ببین چطور برات خرج میکنه اینجوری دستت میاد طرف چطور ...

بدبختیه شهرستان همینه دیگه کافیه یکی منو ببینه دیگه کار تمومع چه کار کنم؟؟  

هوم فعلا گفتم باید بیشتر حرف بزنم اخه کچلم هس من قیافه خیلی برام مهم نیس میگم حداقلارو داشته باشه ول ...

مو چیزی نیس ببین اخلاقش چطوره

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
مو چیزی نیس ببین اخلاقش چطوره

ادم اروم و صبوریه ولی میگم احتمالش هم خیلیییی زیاده که ی مقدار خسیس باشن اونم بخاطر اینکه بالاخره تو خانوادش فقط پدرش سر کار میرفته ی حقوقه بوده و زندگی سختی داشته 

ادم اروم و صبوریه ولی میگم احتمالش هم خیلیییی زیاده که ی مقدار خسیس باشن اونم بخاطر اینکه بالاخره تو ...

خب بپررررس عزیزوم😂🤣

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
خب بپررررس عزیزوم😂🤣

اخه پرسیدنی نیس خب بپرسم میگه خسیس نیستم دیگه   این چیزا رو فقط باس با طرف بری بیرون ببینی چجوری خرج میکنه که متاسفانه تو شهرستان این امکانش نیس  

بدبختیه شهرستان همینه دیگه کافیه یکی منو ببینه دیگه کار تمومع چه کار کنم؟؟    

نه عزیزم

به منظور آشنایی میرین بیرون...

اگه خانواده ات قبول نمیکنن،همراه مامانت با خودش و مامانش برید بیرون...بصرف شام

یا یه همچین چیزی...

به خانواده ات بگو یه بار باهاش رفتن بیرون خیلی بهتر از طلاق با یکی دوتا بچه است

یکم سفت و سخت باش بخاطر تصمیمی که برای یه عمر میگیری

دقیقااا خیلی از موضع بالا برخورد میکنن درصورتی که در واقع خانواده من همه جوره سر ترن

اگه سطح خانواده ات بالاتره‌‌...

قبول نکن...نه بخاطر اینکه خودشون رو بالاتر میدونن چون مطمئنا نمیتونن مثل خانواده ات همه چیز رو برات فراهم کنه‌...

برای تصمیم گیری عجله نکن...بگو ما از هم شناختی نداریم ندیده که نمیشه بله گفت یکم رفت و آمد کنیم که اخلاق هنم دستمون بیاد و....

ولی بنظرم خواستگارت اون ور تر از خسیسه

نه عزیزم به منظور آشنایی میرین بیرون... اگه خانواده ات قبول نمیکنن،همراه مامانت با خودش و ...

نه اتفاقا مشکلی ندارن خانواده امان از دست فامیلا میترسم یکی ببینه اون که دیگه حالیش نمیشه فقط محض اشناییه  هعییی 

اگه سطح خانواده ات بالاتره‌‌... قبول نکن...نه بخاطر اینکه خودشون رو بالاتر میدونن چون مطمئنا نمی ...

دقیقاااا خیلی حرف خوبی زدی کاملا باهات موافقم