2777
2789
عنوان

دارم میمیرم💔

732 بازدید | 59 پست

ازدیروزسردردشدیدددددکه نمیتونم سرمم تکون بدم وگلودردبدن دردوچسام دردمیکنه اشتهام کم شده اصلانمیتونم تکون بخورم حالم خیلی بده ممکنه کروناگرفته باشم صدامم گرفته

💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه نشونه اصلی کرونا تب نیس،؟

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

خدا خودش کمکت کنه.

میشه بگی چرا گرفتی؟

من بعد۴ماه دیروز به خاطر مسئله ای مجبور شدم برم بازار بچم یع سالس انقدددددر استرس دارم که نمیدونی.دلم میخواد زار بزنم ماسک زده بودم به بچمم زده بودم ولی شلوغ بود کسی ام ماسک نزده بود غیر انگشت شماری از خانما.

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
تبم دارم دخترم چهارسالش میگ بدنم دردمیکنه😞😞😞

اب نمک مدام قرقره کن.

خدا خودش به هممون رحم کنه.

تورو خدا بگو رعایت میکردی یا نه؟😢😢😢

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

وای😥

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓