2777
2789
عنوان

دارم میمیرم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 59 پست
بمیرم الهی خودم انقدر استرس بچمو دارم میفهممت.اخه بچه تحمل درد نداره.خدا کمکتون کنه.

اره بچه من هیچی نمیخوره گریه میکنه بدنم دردمیکنه برام دعاکن بچم عذاب نکشه

💔
ماسک داشتی دیگه خیالت جمع . من با کسی که کروناش مثبت شد در ارتباط بودم.و یه بارم چن بار مغازه و نونو ...

من میترسم واسه بچم.خیلی بازار شلوغ بود بخدا دیشب خوابم نمیرفت از استرس.خدا رحم کنه بخدا من هیچ کجا نمیرم ۴ماهه.

هیچکی ماسک نداشت.نمیدونم خدا خودش رحم کنه به هممون.خدایا یه جوری این ویروس رو خاموش کن.به بنده هات رحم کن یا ارحم الراحمین😢😢

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم نمیخواد الکی بری تست بدی .. استراحت کن . نگران  بچه ات نباش . فعلا برای بچه ها از بزرگتزا وضعیت خیلی بهتره. فقط از شوهرت دور‌بمون لااقل‌اون بنده خدا نگیره

اون اوایل‌که هنوز کرونا نیامده بود خواهر‌شوهر‌من گرفت ولی ما اصلا نمیدونستیم کروناس ، اگر میدونستیم سکته میکردیم... خدا رو شکر خوب شد . شما هم استراحت کن بهتر میشی ، اگه حالت بدتر شد باید دارو مصرف کنی ، لطفا از خونه بیرون نرو تا شما بقیه زو مبتلا نکنی

کاش یکی بود ازتون پرستاری میکرد.بچه گناه داره شمام که بدتر.

خدایا به بچه ها رحم کن

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
اسمش اینه؟ چی هست؟

تونت سرچ کن گلم میاد 

آره اسمش همینه 

ترکیبات تابستانه وزمستانش فرق می‌کنه 

من همیشه بااین دارو خوب میشم این سری بدجوربودم حس چشایی و بویایی هم نداشتم باهمین دارو خوب شدم

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

هیچکس نیست بچه روبزارید پیشش؟

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
آخه اینایی ک کرونا دارن واسههه چییی میرن مهمونننییی😡

نمیدونم خیرنبینه خیلی جاهارفته منم خودم امروزفهمیدم خالم زنگ زدگفت فلانی کروناداره وهمه جامیره من خبرنداشتم

💔
نمیدونم خیرنبینه خیلی جاهارفته منم خودم امروزفهمیدم خالم زنگ زدگفت فلانی کروناداره وهمه جامیره من خب ...

آخه واسه چی هی میره اینور اونور خدا لعنتش کنه عجب آدم بیشعوریه

God؛

نمیدونم خیرنبینه خیلی جاهارفته منم خودم امروزفهمیدم خالم زنگ زدگفت فلانی کروناداره وهمه جامیره من خب ...

عزیزم انشالله خوب شی ولی فک کن تو هم میخواستی چندشب پیش جاریتو دعوت کنی اونم اکه میومد پیشتون مبتلا میشد... این شمایین که نباید بزاری مهمون بیاذ

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
عزیزم این قدر به خودت استرس نده .ان شالله که کرونا نیست ولی مایعات زیاد بخور .یه بنده خدایی بچش کرون ...

چند وقاش بود؟ علائمش چی بوده؟ 

خانما پسرم تب شدید دارهتوروخدا دعا کنید براش😭

چند وقاش بود؟ علائمش چی بوده؟  خانما پسرم تب شدید دارهتوروخدا دعا کنید براش😭

۵یا۶

نمیدونم علائم چی داشته فقط میدونم تستش مثبت شده بود .

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹