2777
2789
عنوان

پایان عرضه اولیه سیتا

891 بازدید | 82 پست

#عرضه اولیه

♦️👈 بالاخره خبر ضد و نقیض در تعداد تخصیص عرضه امروز #سیتا پایان یافت

🔴🔵⚫️👈 حداکثر سهم تخصیص به یک کد معاملاتی: 300 سهم

🔷👈 در جریان عرضه اولیه سهم #سیتا حداکثر به هر کد (نفر)، تعداد  300 سهم در سقف قیمت 15750 ریال، تعلق گرفته است. (حدود 475هزار تومان)

@siiignalplus 👈 کانال

خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عرضه اولیه بعدی کی هست؟باخبرهستین

تا ماه آینده خبر دوتا عرضه اولیه دیگه هم در راهه

خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...
۲۹۹ تا رسید به هر کسی

300تا و در بعضی کارگزاری ها 299تا

حالا یه دونه زیادم مهم نیس  

300تا و در بعضی کارگزاری ها 299تا حالا یه دونه زیادم مهم نیس    

آره والله از ۸۰۰ تا ۳۰۰ تا حالا یه دونه فرق نداره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

برای ما تایید نشد. من و پسرم ۳۵ تا خریدیم. شوهرم ۱۴۰ تا. ولی هیچکدوم تایید نشد. مشکل از چی بود؟ کار ...

یا همون روز عرضه ثبت سفارش کردین

یا سقف قیمتو انتخاب نکردین

آره من برای خودم وشوهرم وخواهرم نفری 700شارژ کردم همینقدر خرید

بخاطر استقبال 4.5 میلیونی مردمه همیشه در صحنه  

سقف قیمت که زدم ولی همون ۴ شنبه ثبت کردم. یعنی اگه سه شنبه میزدم تایید میشد؟

بله