signalplus مدیر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 824 عنوان پایان عرضه اولیه سیتا | مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 82 پست #عرضه اولیه♦️👈 بالاخره خبر ضد و نقیض در تعداد تخصیص عرضه امروز #سیتا پایان یافت🔴🔵⚫️👈 حداکثر سهم تخصیص به یک کد معاملاتی: 300 سهم🔷👈 در جریان عرضه اولیه سهم #سیتا حداکثر به هر کد (نفر)، تعداد 300 سهم در سقف قیمت 15750 ریال، تعلق گرفته است. (حدود 475هزار تومان)@siiignalplus 👈 کانال خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس... 1399/04/12 | 09:01 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویاسوار عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 2373 کار اشتباهی میکنید آخه مگه چقد دیگه سود میده کاربر جدید نیستم 😊
راضیه1366 عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 12742 می گم میخوام شنبه آریامو بفروشم به نظرت چه سهمی بخرم؟ عزیزم کی عرضه اولیه رو میفروشه اخه اونم به این زودی ،
signalplus مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 824 آخه مگه چقد دیگه سود میده معمولا عرضه های اولیه تا یه سال سوددهی دارنبعدشم شما آریا رو بفروشی چی بخری؟ خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...
رویاسوار عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 2373 عزیزم کی عرضه اولیه رو میفروشه اخه اونم به این زودی ، مگه چقد دیگه سود میده؟ کاربر جدید نیستم 😊
رویاسوار عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 2373 معمولا عرضه های اولیه تا یه سال سوددهی دارن بعدشم شما آریا رو بفروشی چی بخری؟ میخوام شپنا یا شتران بخرم کاربر جدید نیستم 😊
signalplus مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 824 میخوام شپنا یا شتران بخرم هر دو خوبنولی نه با فروش آریا خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...
فرفری۷۹ عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 532 سلام وقت بخیر من سوال داشتمشپنا بهتره یا شتران؟ و اینکه به نظرتون بعد چه مدت به سود خوب میرسن؟
signalplus مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 824 سلام وقت بخیر من سوال داشتم شپنا بهتره یا شتران؟ و اینکه به نظرتون بعد چه مدت به سود خوب میر ... سلام هردو خوبنهردو سوددهی بلندمدتی دارنمن شپنا رو ترجیح میدم خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...
فرفری۷۹ عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 532 سلام هردو خوبن هردو سوددهی بلندمدتی دارن من شپنا رو ترجیح میدم خیلی ممنون
sara_banou عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 13166 سلام ببخشید جناب من ازتون خواستم تحلیل دزهراوی، ددام رو بهم بگید اگر فرصت داشتید بفرستید ممنون میشم ازتون.میخوام بلند مدت نگه دارم حداقل تا اوایل اردیبهشت سال آینده و نظرتون در مورد فاذر چیه؟کار درستی هست فاذر بفروشم دارویی بخرم؟ منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
signalplus مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 824 سلام ببخشید جناب من ازتون خواستم تحلیل دزهراوی، ددام رو بهم بگید اگر فرصت داشتید بفرست ... سوال من اول اینه که چجوری اون دوتا سهمو انتخاب کردین؟ خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...
sara_banou عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 13166 سوال من اول اینه که چجوری اون دوتا سهمو انتخاب کردین؟ دیدم حجم معاملاتشون نسبتا بالاست و نمودارش تازه داره صعودی میشه والا من تازه کارم به خاطر همین از کسایی که واردن زیاد سوال میپرسم تا بخوام یه سهم رو بخرمفاذر هم تازه خریدم ولی درمورد بدهکاری صنایع آذرآب تو گوگل خوندم فکر کردم به صلاح نباشه نگهش دارم منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
sara_banou عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 13166 سوال من اول اینه که چجوری اون دوتا سهمو انتخاب کردین؟ لطف میکنید چند سهم بنیادی بلند مدت بهم پیشنهاد بدید تا زیر نظر داشته باشمیا اگر سهم خوبی که خودتون زمان ورودش رو بدونید بهم بگید منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
signalplus مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 824 دیدم حجم معاملاتشون نسبتا بالاست و نمودارش تازه داره صعودی میشه والا من تازه کارم به خاطر همی ... میخوایم پنجشنبه و جمعه ها رو بزاریم و سهم هارو بررسی کنیممن باید فاذر رو ببینمدرضمن گروهم زدیم خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...
raahhha عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 1980 سلام خسته نباشید من برای اولین بار عرضه اولیه خریدم حالا فروششو بلد نیستم لطف میکنین راهنماییم کنین؟ بی تو میرود جانم از تنم!ای پناه من