2777
2789
عنوان

ترشح خونابه

205 بازدید | 12 پست

سلام من ۳۹هفته و دو روزمه دیروز رفتم معاینه گفتن یه سانت باز شدی از دیروز ترشح خونابه ای دارم رفتم بیمارستان گفتن این ترشح طبیعیه حالا درد ندارم ب نظرتون چقد طول میکشه تا زایمان کنم؟

منم مامان محمد واسه شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 😘

راستش من سزارینی بودم واطلاعی ندارم فقط خواستم پیشاپیش بهت تبریک بگم ودعا کنم که هم خودت وهم فرزندت سالم باشید،چه روزای خوبی داره پسرت متولد میشه😍

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یه روز طول کشید از ترشح خونابه تا زایمان ولی بعضیا دیدم یه هفته هم طول کشیده بستگی به این داره که دردت کی شروع بشه ولی دیگه اخراشه بهت پیشاپیش تبریک میگم و امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی و نینیت صحیح سالم به دنیا بیاد  

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین  

من زایمان راحتی داشتم در عرض ی ساعت و آخراش فقط ۱۵دقیقه درد شدید کشیدم نمیدونم بخاطر چی بودولی اواخر مشکل قلبی پیدا کردم دکترم گف گل گاوزبان بخور بعدش موقع زایمان نفس عمیق بکش و هفتهای اخر پیاده روی زیاد کردم

فردا برای عذرخواهی دیر است امروز زخم‌نزن

موقع زایمان یا متین زیاد بگو و سوره قدر بخون امتحان کردم پشیمون نمیشی. امیدوارم خدا کمکت کنه.

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔