2777
2789
عنوان

نرفتم عروسی خواهرزادم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 34195 بازدید | 339 پست
ممنون ازت دوست عزیز بخدا اگه همه عین ماها قرنطینه باشن و رعایت تا حالا این لنتی تموم میشد گناه ما چی ...

بخدا من انقدر میترسم همش میگم خدایا بچه هام فقط به تو میسپارم واقعا وضعیت بدی شده خدا رحم کنه

مشهد که از هشدار هم رد کرده وحشتناک داره کشته میده کلی گریه کردم بخدا به دخترم نگاه میکنم اشک میریزم

نرید اصلا بیرون شوهرت بگو حتما ماسک جراحی یا فی لتر دار بزنه از بیرون میاد سریع لباساشو داخل آب گرم بنداز با هیجکدوم از افراد خانواده اقوام مادر پدر دفت و آمد نکن و به اونا هم همین توصیه رو کن انشالله شر مریضی و گرفتاری از سر هممون رفع شه آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کرمان اوضاع داغون اخه چرا عروسی گرفتن خوب کاری کردی نرفتی

اینا خود کرمان نیستن شهربابک هستن ولی باز کارشون اشتباهه کاش میشد فیلمشو بفرستم کلا مردا 30 نفرن با فاصله و با ماسک هستن

2803
😂😂😂 یکم نه خیلی ترسوام.  بابام پارسال سکته قلبی کرد خدا بهمون رحم کرد و مادرم بعدش سکته مغز ...

الهی خانوادت و خودت همیشه سالم و شاد باشید و سایه پدر مادرت همیشه بالای سرت باشه❤

نرید اصلا بیرون شوهرت بگو حتما ماسک جراحی یا فی لتر دار بزنه از بیرون میاد سریع لباساشو داخل آب گرم ...

بخدا ماهم همینکارو میکنیم. بنده خدا مادرشوهرم مریضه باید عمل میشد دکترش میگفت فعلا صبر کنید چون اوضاع خوبی نیست بیچاره انقدر درد میکشه.

خدا لعنت اونی که رعایت نمیکنه 

2804
چرا بدون جشن عروسی نرفتن سره زندگی شون ؟! یعنی متوجه نیستن چقدر قضیه جدیه؟

عزیزم اینم عروسیشون بیشتر شبیه مهمونی بود کاش میشد فیلمشو بفرستم تا خودتون ببینید که چقدر رعایت کردن حتی ارکس هم نداشتن

چطوری گرفتن شاید پدر و مادرشون رعایت نکردن....یا مهمان داشتن الان خوبن؟؟

بله دکتر گفته بود از بیرون آوردن چون برادر و اهل خونه که سرکار میرفتن و می اومدن خونه ناقل بودن😓دوتاشونم فوت شدن

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
عزیزم اینم عروسیشون بیشتر شبیه مهمونی بود کاش میشد فیلمشو بفرستم تا خودتون ببینید که چقدر رعایت کردن ...

خب چکار می‌کرد!؟ "اونم آرزو ها برای خودش داشته و داره. چرا برای یه لحظه خودتون جای عروسها نمیزارید تو این شرایط، بخدا اونم حق داشته لباس عروس بپوشه و دورش آدم باشه 

2805
بله دکتر گفته بود از بیرون آوردن چون برادر و اهل خونه که سرکار میرفتن و می اومدن خونه ناقل بودن😓دوت ...

اخ

چقدر دردناکه....خدا ب پدر و مادرشون صبر بده....

اینروزا کارمون شده غصه خوردن و خبر بد شنیدن...خدا ب دادمون برسه.

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..
اخ چقدر دردناکه....خدا ب پدر و مادرشون صبر بده.... اینروزا کارمون شده غصه خوردن و خبر بد شنیدن...خ ...

واقعا خیلی بد بود بدتر از همش اینه که ببری بیمارستان بستری شن 😢😢😢😢😢😢پسر خالم جنازشو بعد 18 روز تحویل گرفتیم با وجود اینکه یه عالمه چیز میز پیچیده بودن بهش مثل یه بچه بود آب شده بود 😓

دختر خالم همینطور اونم تهران فوت شد میگفتن خیلللللللللللللللی لاغر  شده بوده😢

شوهر خالم 5 روز بستری شد تا جواب از مایشش بیاد که مبتلا هست یا نه میگفت هیچی نمیدادن بخورم فقط آب میوه اونم میزاشت پشت در که بیا خودت ببر به ما چه

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
2801