2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دخت بندر نازه والاااااا همه گى بگين ماشالا موهاى طلايى داره😂😍تو چشاش يه حالى داره دادادان💃🏻💃🏻 ...

هلل یه دان برات میخونم 

ازگرمای سخت آبادان برات میخونم💃💃🕺💃🕺🕺

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
از مادرت تشکر کن  بخاطر تربیتت😏 خیلی زحمت کشیده😉

سنه تای دیلم اله بسدی😏

ننون دا پولون ویرام حسابوا نارحات اولما😉

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
دخت بندر نازه والاااااا همه گى بگين ماشالا موهاى طلايى داره😂😍تو چشاش يه حالى داره دادادان💃🏻💃🏻 ...

ماشااالااا

ماشالااا

ارنج منت بای @eshqbpayanm 😎😎

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
ای خدا نکشتت😂

😂😂😂من امروز يه طوريمه🤦🏻‍♀️

كلا انرژى زيادى تومه بايد يجورى تخليه ش كنم😃

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
هلل یه دان برات میخونم  ازگرمای سخت آبادان برات میخونم💃💃🕺💃🕺🕺

ابادان ابادان آى ابادان💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

فلافل ابادان😐

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
من پوزش میخام دوست عزیز اگه دلخوری بوجود اومد براتون💓🌸

خواهش میکنم من از کسی ناراحت نشدم فقط درخواست کردم تو تاپیکا خیلی به هر زبانی حالا حرف نزنین ترکی رو هم ازین جهت گفتم ک زبان خیلی سختیه 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
😂😂😂من امروز يه طوريمه🤦🏻‍♀️ كلا انرژى زيادى تومه بايد يجورى تخليه ش كنم😃

ی اهنگی بخون حضور ذهن داشته باشم تا کمک کنم انرژیت تخلیه شه😅😂😂

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
ماشااالااا ماشالااا ارنج منت بای @eshqbpayanm   😎😎

هن؟  

ی اهنگی بخون حضور ذهن داشته باشم تا کمک کنم انرژیت تخلیه شه😅😂😂

جوووونى جونوم يار جونوم بيا دردت بجوووونم

هوووووووولووووووولووووووووووو💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻