mobi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14949 عنوان سونو گرافی 229 بازدید | 27 پست سلام خانمها من چهارماه پیش بارداری پوچ داشتم 😞 حالا الانم باردارم دکتر احتمال پوچ داده من اگه شنبه ک میشم 7 هفته برم سونو جنین دیده میشه اصلا جنین از چند هفته میبین؟! 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد 1399/04/11 | 18:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18834 ۷ هقته برو انشااله کیسه زرده تشکیل شدهبرای بعصیا دیرتر تشکیل میشه صبر کنبعدشم هفته ۱۰ برو برای قلبشانشالله هرچی خیره من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
مامان_کوچولو16ساله عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 26361 زود رفتی عجله نکن عزیزم ایشالا دیده میشه خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی
mobi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14949 ۷ هقته برو انشااله کیسه زرده تشکیل شده برای بعصیا دیرتر تشکیل میشه صبر کن بعدشم هفته ۱۰ برو برای ق ... مرسی عزیزم دکتر 8هفته نوشته برای قلب برم 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
mobi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14949 زود رفتی عجله نکن عزیزم ایشالا دیده میشه درست خوندی گلم گفتم تازه میخوام برم سونو تو 7 هفته دیده میشه یا نه؟! 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
فرداروشن عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 4641 تا ده یازده هفته فرصت هستنگران نباش انشاالله که دیده میشه 🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
mobi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14949 هفته 5 ساک حاملگی هفته 7 ضربان قلب مرسی 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18834 مرسی عزیزم دکتر 8هفته نوشته برای قلب برم ۸ هفته زوده شاید فسقلی دل گنده باشه و شما بندازه تو نگرانی پسرخاله خودم وسطای هفته ۱۰ قلبش زد،، میخواستن سقط کنن که خالم نزاشت گفت بازم میرم سونو بعد سقط میکنم دید قلبش تاپ و توپ میکنه من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
mobi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14949 تا ده یازده هفته فرصت هست نگران نباش انشاالله که دیده میشه مرسی گلم هنوز سونو نرفتم برای این دکتر همین شکلی فقط یه احتمال داد 😑 میخوام بدونم دگه دیده میشه شنبه برم سونو 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18834 دیروز شش هفته و پنج روز رفتم کیسه زرده بود جنین نبود😔 خوب همینه دیگه اول کیسه زرده بعد فسقلی من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
mobi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14949 دیروز شش هفته و پنج روز رفتم کیسه زرده بود جنین نبود😔 عزیزم نگران نباش ی هفته دیگه برو ایشاالله ک صدای قلبشم میشنوی 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
mobi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14949 ۸ هفته زوده شاید فسقلی دل گنده باشه و شما بندازه تو نگرانی پسرخاله خودم وسطای هفته ۱۰ قلبش زد ... میدونم بارداری قبلیم تا 9 هفته صبر کردم ولی تو 6 هفته 1 روز گیر کرده رشدی متوقف شد 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد