mobi78 مدیر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14949 عنوان سونو گرافی | مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 27 پست سلام خانمها من چهارماه پیش بارداری پوچ داشتم 😞 حالا الانم باردارم دکتر احتمال پوچ داده من اگه شنبه ک میشم 7 هفته برم سونو جنین دیده میشه اصلا جنین از چند هفته میبین؟! 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد 1399/04/11 | 18:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرداروشن عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 4641 مرسی گلم هنوز سونو نرفتم برای این دکتر همین شکلی فقط یه احتمال داد 😑 میخوام بدونم دگه دیده میشه شنب ... البته این دکترا اینقد بی ملاحضه هستنمیبینی طرف یه مشکل داره خیلی ریلکس میگن بهشنمیزارن تا اخرین سونو هم بشه بعد دلهره بندازن تو دلش 🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
mobi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14949 البته این دکترا اینقد بی ملاحضه هستن میبینی طرف یه مشکل داره خیلی ریلکس میگن بهش نمیزارن تا اخرین ... نمیدونم شاید میخواست اگه پوچم بود ناامید نشم نمیدونم 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18834 میدونم بارداری قبلیم تا 9 هفته صبر کردم ولی تو 6 هفته 1 روز گیر کرده رشدی متوقف شد بله پوچ اینجورهشما ایندفعه صبر کن البته شنبه برای کیسه زرده برو ولی قلبش صبر کن تا ۱۰ هفته من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
mobi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14949 بله پوچ اینجوره شما ایندفعه صبر کن البته شنبه برای کیسه زرده برو ولی قلبش صبر کن تا ۱۰ هفته باشه مرسی عزیزم 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
مونیکا۲ عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 799 خوب همینه دیگه اول کیسه زرده بعد فسقلی خدا کنه، برات صلوات فرستادم
مونیکا۲ عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 799 عزیزم نگران نباش ی هفته دیگه برو ایشاالله ک صدای قلبشم میشنوی یعنی توی یه هفته جنین میاد؟چقدر طول میکشه جنین تشکیل بشه؟
مونیکا۲ عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 799 باشه مرسی عزیزم ان شاالله نی نی میاد این دفعه ،برات صلوات فرستادم
mobi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14949 یعنی توی یه هفته جنین میاد؟چقدر طول میکشه جنین تشکیل بشه؟ آره عزیزم وقتی کیسته زرد باشه جنین یک یا دوهفته بعد دیده میشهنگران نباش خیلی زود رشد میکنه 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
mobi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14949 ان شاالله نی نی میاد این دفعه ،برات صلوات فرستادم مرسی عزیزم 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
مونیکا۲ عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 799 آره عزیزم وقتی کیسته زرد باشه جنین یک یا دوهفته بعد دیده میشه نگران نباش خیلی زود رشد میکنه ان شاالله
هفتاد عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 1671 به منم گفتن پوچ هست ولی بعد تشکیل شد زودی به حرف دکتر ها سقط نکن.بارداری پوچ خودش سقط میشه دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن
mobi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14949 به منم گفتن پوچ هست ولی بعد تشکیل شد زودی به حرف دکتر ها سقط نکن.بارداری پوچ خودش سقط میشه برای من سری قبل سقط نشد ولی این سریم احتمال چون اصلا سونو نرفتم 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
مامان_کوچولو16ساله عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 26361 درست خوندی گلم گفتم تازه میخوام برم سونو تو 7 هفته دیده میشه یا نه؟! اره خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی