2777
2789
عنوان

لاغری😇

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 49 پست
من هیچکدوم از این تنقلات و نمیخورم غیراز رژیم هم نمیخوردم زیاد  غذا هم امروز نخوردم کلا نون پن ...

تنقلات نخوری ک عالیه ولی این ک وعده اصلی غذاییت رو حذف کنی درست نیس 

مانکن رو نصب کن مشخصات رو وارد کن تا کالری بهت بده هدف بخر و طبق اون روزانه پیش برو

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!
من هیچکدوم از این تنقلات و نمیخورم غیراز رژیم هم نمیخوردم زیاد  غذا هم امروز نخوردم کلا نون پن ...

ناهار و شام حتما بخور ولی کم .نون پنیر که خاصیتی نداره

اینجوری هم ریزش مو میگیری هم بدنت ضعیف میشه و زود مریض میشی و هم سر گیجه میگیری .

چه خوب اینارو نمیخوری .من کلا وابسته به تنقلات بودم برا همین چاق شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما ک میتونی عزیزم کالری شماری کن حتما روزی یک ساعت ورزش کن روزی ۸ لیوان آب بخور قند و شیرینی و غذ ...

چقدررر عالی چجورییی شدی ۶۸ 😭😭بخدا دیگه اعتماد ب نفس ندارم 😔مخصوصا جلو شوهرم 

اخه سنی هم ندارم ک ۱۸ سالمه خیلی ناراحتم

من سبزیجات میخورم و میوه کلا ناهار هم نون پنیر به اندازه کالری شمار زیره هم دارم روزی ۱ ساعت هم میرقصم

[QUOTE=143874449]چقدررر عالی چجورییی شدی ۶۸ 😭😭بخدا دیگه اعتماد ب نفس ندارم 😔مخصوصا جلو شوهرم  اخه سنی هم ندا ...[/QUOTE

صبر میخاد و اراده و پشتکار

شک‌نکن ک‌میتونی

قدم بزرگ برندار ک زود بخای ناامید بشی و برگردی 

هفته ای ۱ کیلو همینطوری کم میکنی اگر طبق مانکن کالری شماری کنی هیچ وعده ای رو حذف نکن،نون و برنج هم داشته باش تو برنامه ت ک دچار ریزش مو نشی،فقط وققط ورزش هم به سلامتیت هم ب تناسب اندام کمک می‌کنه 

[QUOTE=143874449]چقدررر عالی چجورییی شدی ۶۸ 😭😭بخدا دیگه اعتماد ب نفس ندارم 😔مخصوصا جلو شوهرم &nbs ...

اره عزیزم حذف نکردم فقط چون دیشب برنج خورده بودم امروز نخوردم تازه قرمه سبزی هم داشتم😅ازش گذشتم

ورزش نمیتونم بیرون برم بخاطر کرونا باشگاه و اینا 

ولی تو خونه ۱ ساعت میرقصم و یک ربع حلقه میزنم بعضی وقتها بتونم ۱ ساعت بیرون راه میرم 

اره عزیزم حذف نکردم فقط چون دیشب برنج خورده بودم امروز نخوردم تازه قرمه سبزی هم داشتم😅ازش گذشتم ور ...

همین عالیه 

پیش برو حتما میتونی

موفق باشی

کمکی از دستم برمیومد و سوالی داشتی در خدمتم🤗

میدونم .ولی حذف برنج هم خوب نیست ..شما تحرک داشته باش و کمتر بخور و سالم ..میبینی در ماه ۳تا۴ کیلو ک ...

والا من سر بارداری اولم چاق شدم رفتم دکتر تغذیه ب مدت چهل روز گفت برنج تو حذف کن و بهم رژیم همه چی داد و حذف برنج توتون چهل روز شیش کیلو کم کردم یادمه تشویقم کرد و بهم اون شبو جایزه پیتزا داد خخخخ حالام بعد این با داریم همون رژیم و شروع کردم

همین عالیه  پیش برو حتما میتونی موفق باشی کمکی از دستم برمیومد و سوالی داشتی در خدم ...

مرسی عزیزمم لطف کردی شما خودت تجربه کاهش وزن داشتی؟؟ قد و وزنتون چنده؟