2777
2789
عنوان

لاغری😇

371 بازدید | 49 پست

سلام دوستان خیلی ناراحتم اعتماد به نفسم از بین رفته😞

۸۰ کیلوام ۴ سال خودمو ول کردم و چاق شدم ۶۰ کیلو بودم قبلا

دوستان لطفا بیاین یکم روحیه بهم بدین اصلا خیلی ناراحتم

باید بشم ۶۰ 

۲۰ کیلو اضافه وزن دارم قدم ۱۶۴😭😭😭

البته تپلیم یک دسته هیکلم زشت نیست ولی اونجوری هم که میخوام نیست شکم و پهلو دارم رونم تپله باسنمو نشون نمیده درست😞

از امروز شروع کردم به سالم خوری و کم خوری

۱ ساعت میرقصم 

بنظرتون میتونم لاغرشم؟ چقدر طول میکشه؟

بله حتما ميتوني 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بازار یا مایکت یا گوگل پلی بزن ورزش فیتنس همش میاد هرکدوم بهتره دان کن

منم تازه شروع کردم۷۶وزنمه

امیدوارم مشکلات همه ی عزیزانم تا ۹/۹/۹۹ برطرف بشه.😞بهترین ها رو واسه تون ارزو دارم💔
تو بازار یا مایکت یا گوگل پلی بزن ورزش فیتنس همش میاد هرکدوم بهتره دان کن منم تازه شروع کردم۷۶وزنمه

از این ورزشای اندروید ک باهاش باید حرکت و انجام بدم؟؟ دانلود کردم دارم مخصوص کل بدن

من خودم با ۴۰ دقیقه پیاده روی و سالم خوری .هر ماه ۳ کیلو کم دارم میکنم ..ولی غذام و کم نکردم چون عاش ...

من هیچکدوم از این تنقلات و نمیخورم غیراز رژیم هم نمیخوردم زیاد 

غذا هم امروز نخوردم کلا نون پنیر خوردم ناهار

از این ورزشای اندروید ک باهاش باید حرکت و انجام بدم؟؟ دانلود کردم دارم مخصوص کل بدن

همین خیلی خوبه ،بیشتر از رقص کالری میسوزونه.

اره فیتنس باشه نه بدنسازی

امیدوارم مشکلات همه ی عزیزانم تا ۹/۹/۹۹ برطرف بشه.😞بهترین ها رو واسه تون ارزو دارم💔

حتما ک میتونی عزیزم

کالری شماری کن حتما روزی یک ساعت ورزش کن روزی ۸ لیوان آب بخور قند و شیرینی و غذای چرب و فست فوتی رو حذف کن خیلی راحت کم میکنی

من۸۱۵۰۰ بودم الان ۶۸ م

البته این کرونا و قرنطینه دو بار دو کیلو اضافه کرده و کم کردم باز ک اگر کرونا نبود الان زیر۶۲ بودم

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!

منم ی هفتی میرم پیاده روی وحلقه میزنم.فذامم ب حداقل رسوندمش شیرینیجات و حله هوله کلا حذف واقعا تاثیر داشت اللن کمرم داره فرم میگیره.منم ۱۶۵قدم ووزنم ۹۰روزی سیصدتاچهارصد کالری میسوزونم وهزارکالری بیشتر نمیخورم ک روزی ایقدشم میسوزونم  به امید لاغری..پیش ب سوی لاغری