2777
2789
عنوان

لاغری😇

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 49 پست
من هیچکدوم از این تنقلات و نمیخورم غیراز رژیم هم نمیخوردم زیاد  غذا هم امروز نخوردم کلا نون پن ...

تنقلات نخوری ک عالیه ولی این ک وعده اصلی غذاییت رو حذف کنی درست نیس 

مانکن رو نصب کن مشخصات رو وارد کن تا کالری بهت بده هدف بخر و طبق اون روزانه پیش برو

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!
من هیچکدوم از این تنقلات و نمیخورم غیراز رژیم هم نمیخوردم زیاد  غذا هم امروز نخوردم کلا نون پن ...

ناهار و شام حتما بخور ولی کم .نون پنیر که خاصیتی نداره

اینجوری هم ریزش مو میگیری هم بدنت ضعیف میشه و زود مریض میشی و هم سر گیجه میگیری .

چه خوب اینارو نمیخوری .من کلا وابسته به تنقلات بودم برا همین چاق شدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتما ک میتونی عزیزم کالری شماری کن حتما روزی یک ساعت ورزش کن روزی ۸ لیوان آب بخور قند و شیرینی و غذ ...

چقدررر عالی چجورییی شدی ۶۸ 😭😭بخدا دیگه اعتماد ب نفس ندارم 😔مخصوصا جلو شوهرم 

اخه سنی هم ندارم ک ۱۸ سالمه خیلی ناراحتم

من سبزیجات میخورم و میوه کلا ناهار هم نون پنیر به اندازه کالری شمار زیره هم دارم روزی ۱ ساعت هم میرقصم

[QUOTE=143874449]چقدررر عالی چجورییی شدی ۶۸ 😭😭بخدا دیگه اعتماد ب نفس ندارم 😔مخصوصا جلو شوهرم  اخه سنی هم ندا ...[/QUOTE

صبر میخاد و اراده و پشتکار

شک‌نکن ک‌میتونی

قدم بزرگ برندار ک زود بخای ناامید بشی و برگردی 

هفته ای ۱ کیلو همینطوری کم میکنی اگر طبق مانکن کالری شماری کنی هیچ وعده ای رو حذف نکن،نون و برنج هم داشته باش تو برنامه ت ک دچار ریزش مو نشی،فقط وققط ورزش هم به سلامتیت هم ب تناسب اندام کمک می‌کنه 

[QUOTE=143874449]چقدررر عالی چجورییی شدی ۶۸ 😭😭بخدا دیگه اعتماد ب نفس ندارم 😔مخصوصا جلو شوهرم &nbs ...

اره عزیزم حذف نکردم فقط چون دیشب برنج خورده بودم امروز نخوردم تازه قرمه سبزی هم داشتم😅ازش گذشتم

ورزش نمیتونم بیرون برم بخاطر کرونا باشگاه و اینا 

ولی تو خونه ۱ ساعت میرقصم و یک ربع حلقه میزنم بعضی وقتها بتونم ۱ ساعت بیرون راه میرم 

اره عزیزم حذف نکردم فقط چون دیشب برنج خورده بودم امروز نخوردم تازه قرمه سبزی هم داشتم😅ازش گذشتم ور ...

همین عالیه 

پیش برو حتما میتونی

موفق باشی

کمکی از دستم برمیومد و سوالی داشتی در خدمتم🤗

میدونم .ولی حذف برنج هم خوب نیست ..شما تحرک داشته باش و کمتر بخور و سالم ..میبینی در ماه ۳تا۴ کیلو ک ...

والا من سر بارداری اولم چاق شدم رفتم دکتر تغذیه ب مدت چهل روز گفت برنج تو حذف کن و بهم رژیم همه چی داد و حذف برنج توتون چهل روز شیش کیلو کم کردم یادمه تشویقم کرد و بهم اون شبو جایزه پیتزا داد خخخخ حالام بعد این با داریم همون رژیم و شروع کردم

همین عالیه  پیش برو حتما میتونی موفق باشی کمکی از دستم برمیومد و سوالی داشتی در خدم ...

مرسی عزیزمم لطف کردی شما خودت تجربه کاهش وزن داشتی؟؟ قد و وزنتون چنده؟