2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 23 پست
اگه تست گرفتن و گفت کرونا ست که دیگه شک نداره،شکر داره! خدا رو شکر از نوع خفیف و بی علامت هستن!خدار ...

ما هم قرنطینه ایم. یعنی ممکنه تا الان خفیف بوده باشه بعد بیشتر شه؟

ربی هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر شخصی من هشتاد درصد مردم ایران گرفتن ولی اونایی که بدنشون قویتر بوده احتمالا فکر کردن سرماخورد ...

خداکنه با همین علائم تموم شه فقط. فک کنم دکترا به جوونا نمیگن. منتهی مامان من چون مسن تر بود بهش گفت که مراقب باشه. ولی به خواهرم نگفت

سلام به همگی کیا میان با همدیگه ختم بسم الله الرحمن الرحیم شروع کنیم میگن از روز یکشنبه باید شروع شهبیایید 40 نفر بشیم تا ۴۰ روز به نیت حاجت خودمون و ۴۰ نفر دیگ https://www.ninisite.com/discussion/topic/4627180/ختم-بسم-الله-الرحمن-الرحیم-حاجت-دارا-بیایید

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟🥺
خداکنه با همین علائم تموم شه فقط. فک کنم دکترا به جوونا نمیگن. منتهی مامان من چون مسن تر بود بهش گفت ...

اره دقیقا بیمارستانا کمبود تخت دارن دیگه به همه نمیگن کرونا داری به جوونا میگن سرما خوردی و اینا چون بگن کرونا طرف خواستاره بیمارستان بستری بشه دیگه  علائم خفیف فکر نکنم دیگه منتهی به شدید بشه🤔تا حالاکه اینجوری نبوده نمیدونم

ما هم قرنطینه ایم. یعنی ممکنه تا الان خفیف بوده باشه بعد بیشتر شه؟

والا اطلاعی ندارم، انشالله که بیشتر نمیشه علائمشون.

تلویزیون میگفت خیلیا بدون علامت یا شبیه سرماخوردگی ساده میگیرن!انشالله که مامان شما هم جز این دسته هستن!

نگران نباش،توکل بر خدا. انشالله زود زود خوب میشن

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  
اره دقیقا بیمارستانا کمبود تخت دارن دیگه به همه نمیگن کرونا داری به جوونا میگن سرما خوردی و اینا چون ...

ممنون از کمکتون. کاش همه خودشون تا دیدن علائم دارن رعایت کنن تا بقیه رو درگیر نکنن. 

من و شوهرم جاری و برادرشوهرم خواهر شوهرم و شوهرشهمه از خاله شوهرم گرفتیم جالبه که رفتیم تست خون دادیم و همه منفی بود ولی همه علائم کرونا رو داشتیم تب خستگی صرفه خشک اسهال از دست دادن حس بویایی و چشایی

من نسبت به بقیه اوکی بودم انگار که اصلا نگرفتم ولی شوهرم سخت تر بود نسبت به همه و خیلییییییییی نگرانش بودم

خیلی ها گرفتن بدون اینکه علامتی داشته باشن مثلن خونواده داییم که قزوین هستن چند تاشون رفتن تست دادن و گفتن که قبلن گرفتین و خوب شدین 

منم موافقم که تقریبا 80 درصد گرفتن

تو شهر ما که زیاده و آمار بالاست

ماسک زدن رو جدی بگیرین