2777
2789
عنوان

لاغری

87 بازدید | 13 پست

سلام دوستان روزتون بخیر🥰

دوستان من رژیم گرفتم(سالم میخورم و کم)کالری شماری میکنم(حتی ناهار و شام هم سالاد و نون پنیر گردو میوه میخورم کلا و سبزیجات)

روزی ۱ ساعت میرقصم با شدت متوسط و ۱ ساعت پیاده روی و هم میخوام شروع کنم

۲۰ کیلو اضافه وزن دارم الان ۸۰/۶۰۰هستم باید بشم ۶۰ قدم۱۶۴ بنظرتون چقدر میتونم لاغر کنم و اصلا لاغر میشم؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز یدونه مولتی ویتامین بخور بعد از غذاست یک ورق ایرانی ۲۵۰۰ تا ۳ تومنه

یک ویتامین دارم توش زینک و آهن و ویتامین e همه چیو باهم دیگه داره اون و خریدم خارجیه اونو میخورم و کلی ویتامین d و b1 و اینا

یک ویتامین دارم توش زینک و آهن و ویتامین e همه چیو باهم دیگه داره اون و خریدم خارجیه اونو میخورم و ک ...

آفرین خوبه ، پس همون رو بخور کافیه

بجای رقص و پیاده روی روزی نیم ساعت ورزش مفید انجام بده، قبلش هم قهوه سبز دم کن بخور، چربیسوزیت رو چند برابر میکنه

آب هم خیلی بخور، نه اینکه حالت رو بهم بزنه، به اندازه ایی که بدنت تامین بشه، مثلا خیار و گوجه و هندوانه هم آب بدنت رو تامین میکنه

این اکانت حذف شده است