2777
2789
عنوان

همونم که شوهرم دیشب بی دلیل کتکم زد

1845 بازدید | 40 پست

بعدش نشست فیلم دید خیلی عصبی بود ازاول شب،ننیدونمم چرا،منم دخترمو بغل گرفتم خوابیدم صبحم بیدارشدم دیدم همه وسایلارو جمع کرده جاشو انداخته خوابیده و یه حرکتی که میدونه انجام میده من بخندمو چندبار انجام دادنگاهشم نکردم اصلا انگاروجودنداره،اونم مغرور اصلا حرف نزد و پاشد ورفت سرکار،من همیشه زود اشتی میکنمو طاقت دعوادندارم اونم اینومیدونه فکرمیکنه الان زنگ میزنم بهش😏😏😏

اینسری میدونم چیکار‌ کنم،تصمیمم ندارم برم خونه بابام این زندگی مال منه همه وسیله هاشم مال منه کسی قرارباشه بره اونه نه من،خیلی وقته حس میکنم دوسش ندارم و همش عادته،ترکش میکنم این عادت بدرد نخورو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتک خوردی بعد اون هنوز سالمه؟

شوهر من بود که بابام تا به گو ه خوردن ننداخته بودش نمیشست

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

حرف خوبی زدی. اینکه میگی اونی که باید بره اونه نه من. افرین. سرد باش تا جای خالیتو احساس کنه. بزار این بار بیاد منت کشی

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍
کتک خوردی بعد اون هنوز سالمه؟ شوهر من بود که بابام تا به گو ه خوردن ننداخته بودش نمیشست

به بابام نگفتم نمیخوام اونو قاطی مسائل خودم کنم ولی اگه بابام بفهمه بدجورپشتمه دهنشو سرویس میکنه

لایک داره بابات 

مرسی عزیزم.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
کتک خوردی بعد اون هنوز سالمه؟ شوهر من بود که بابام تا به گو ه خوردن ننداخته بودش نمیشست

خیلی از پدرا مثل من پشت دخترشون نیستن خوش به سعادتت که پدری داری تکیه گاهته

💓دوست خوبم امضامودیدی برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستید💓

تصمیمت درسته

اگه خواستین اشتی کنین یه امتیاز ازش بگیر. مثل حق طلاق یا حضانت

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

به بابام نگفتم نمیخوام اونو قاطی مسائل خودم کنم ولی اگه بابام بفهمه بدجورپشتمه دهنشو سرویس میکنه

باید بگی.یعنی چی کتکت زده بعدداری پنهون کاری میکنی.