2777
2789
عنوان

همونم که شوهرم دیشب بی دلیل کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 40 پست
تاوقتی اون قضیه ارزش داره که ازاینکه بابام بفهمه وحشت داره وقتی بگم و بفهمه و به روش بیاره دیگه ازای ...

اشتباه میکنی اتفاقا یبار که بگی بابات حسابشو برسه میفهمه جدی هستی و شوخی نداری ودیگه از این غلطا نمیکنه... 

ولی اگه نگی فکر میکنه هواشو داری وپررو تر میشه فکر میکنه هردفه زدت به کسی نمیگی و راحت میبخشی

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکبار فقط یکبار شوهرم هولم داد شدنم خورد به در سیاه شد بعدش اونقدر پشیمون شد رفت به جاش یک زمین گ ...

الان این پز زیر پوستی شما چه ربطی به استارتر داشت..چه کمکی بهش میکنه..واقعا متاسفم برات

آفرین ،ولی چرا کتک زد ؟؟؟بعدش چه فیلمی دید ؟؟؟؟

اول که اومد داشتیم حرف میزدیم هی هرچی من گفتم و بد برداشت کرد هیچی نگفتم فیلم سینمایی دانلود کردم دیدیم و خوب شدیم بعدم سرپستونک بچم شروع شد وکشش داد کاملا بی مورد دنبال بهانه بود سرمن خالی کنه

مرسی گلم.من ی خواهر دارم اگه شوهرم نگاه چپ بهم بکنه بیچارش کرده.شوهرم بنده خدا با کسی وصلت کرده که خ ...

همه خانواده ها همینن من اگه به بابام بگم تیکه پارش میکنه طلاقمم میگیره ولی خودم خواستم این ازدواجو روم نمیشه بهش بگم

4ساله ازدواج کردم۲۵سالمه بعد۴۰روز اومد دنبالت؟

کاش بازم واسه بچه دار شدن صبر میکردی

شاغل نیستی خودت ؟ 

عزیزم از روز اپل میگفت ببخشید و بیام دنبالت من قبول نمیکردم خانوادشم فهمیدن من رفتم دلم خنک شد چون از اونا به دلایلی بدم میاد 

بعد ۴۰ روز خودم اجازه دادم بیاد دنبالم الان خیلی اخلاقش بهتر شده بنظرم

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️