2777
2789
عنوان

بچه ها مواد لازم برای اش

155 بازدید | 10 پست

اش برای ۳۰ نفر بچه ها چه جوریه؟ بابامو خواب دیدم گفت نخود و لوبیا و مرغ بگو شوهرت بخره .از کسی پرسیدم گفت مرغ بخر بده فقرا. اش هم درست کن بده همه بخورن....

من چون خودم نذر داشتم اینجوری درست کردم.اگه سطلی میخوای بدی از هرکدوم یک کیلو کافیه

عزیزم پست ازت نیومده فقط همین پست ازت اومده. متوجه نشدم از هر کدوم چقد بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بیامرزدش  نخود و لوبیا رو خیس کن ۴-۵ساعت نفخشو بره بعد بزار بپزه بعد سبزیشو بریز وقتی تقریبا آماده شده رشته اش رو بریز نمک و زرد چوبه و فلفل و کمی آرد اگه آب مرغ یا کالیلا بلانکا داشتی بریز که لعاب بندازه و از سیر و پیاز داغ و نعمات همه یکم بریز هم بزن خوش طعمترش میکنه 

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
خدا بیامرزدش  نخود و لوبیا رو خیس کن ۴-۵ساعت نفخشو بره بعد بزار بپزه بعد سبزیشو بریز وقتی تقریب ...

من خیلی کم تجربه ام.نخود و لوبیا چقد باشه؟سبزی چند کیلو؟رشته چقد؟☺

من خیلی کم تجربه ام.نخود و لوبیا چقد باشه؟سبزی چند کیلو؟رشته چقد؟☺

عزیزم من چشمی بلدم 😫اینطوری بلد نیستم مثلا نگاه میکنم اش سه بسته رشته می ریزم  ..مثل مامان بزرگا 😄

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..

نخود و لوبیا رو از شب با نمک بذار بخیسه چندباری ابشو عوض کن تا نفخش بره،بریز تو قابلمه تا نخود و لوبیا تقریبا بپزه و عدس رو اضافه کن وقتی هر ۳ تاش پخته شد سبزی رو اضافه کن در آشتو بذار تا سبزی رنگش تغییر کنه هروقت سبزی زیر دندونت صدا نداد و نرم نرم شد رشته ها رو سه قسمت کن و یواش یواش به اش اضافه کن زیر شعله کم کن تا ته نگیره اینجا باید حواست به اب آشت باشه که ن شل باشه ن سفت،پیازتم خلالی خورد کن و سرخ کن و یک سومشو قاطی آش کن،در ضمن بعد از اماده شدن آشت نمک اضافه کن چون رشته خودش تقریبا شوره