2821
2789
اقاطرزتهیشوقشنگ بگو

عزیزم مرغو میپزی

ریش میکنی

زعفرون و پیاز رنده و تخم مرغ و نمک

ادویه دیگه هم خواستی میزنی..زرشک دوس داشی میزنی

تو تابه روغن میزیزی داغ که شد موادو بریز توش درشو ببند

یه ورش که سرخ شد برش گردون عزیزم

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ینی ارد یا پودر سوخاری اصلا نریزیم؟ وا نمیره؟

نه گلم چون تخم مرغ داره منسجم میشه

مث کتلت که نمیخای یکی یکی سرخ کنی

همه موادویکجا میریزی تو تابه خودشو میگیره

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla

من هروقت درست میکنم کلی طرفدار داره،خیلی خوشمزس،من از شب قبل مرغو ابپز میکنم و ریش ریش میکنم و با جعفری خرد شده و زرشک و گردو و ادویه و زعفرون قاطی میکنم میذارم تو ظرف دربسته تو یخچال تا روز بعد،،،سیب زمینی ها رو رنده میزنم و با تخم مرغ و ادویه قاطی میکنم دو سه تا هم تخم مرغ میزنن تو مواد مرغ و هم میزنم،یه لایه سیب زمینی وسط تابه پهن میکنم و از مواد گوشتی میزارم روش و یه لایه سیب زمین هم میذاریم رو مواد گوشیتی مث ساندویچ،وسطش گوشت،دوطرفش سیب زمینی،،و دوطرفش ک سرخ شد برمیدارم،معررررکس،،

لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز