مرغ چرخ شده. یه پیاز رنده شده . نمک زردچوبه فلفل و زعفران فراوان. ورز بده بنداز سرخ بشه یا مثل کوکو سبزی یه تیکه بنداز با کتلتیش کن عالی میشهگ من دشیب پختم
خدایا میشه بیاد اون روزی که فرزندمو بقلم بگیرمو ازین استرس بیرون بیام و وقتی ب گذشته نگا کنم بگم ای بابا چقدر من ترسو بودم همش گذشت و رفت و نتیجه ی تلاشم پسر خوشگلمه که توی بقلمه . خدایا کمکم کن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تخم مرغ نزن بو میگیره فجییییح. سیب زمینی هم نزن خیلی بد میشه.
خدایا میشه بیاد اون روزی که فرزندمو بقلم بگیرمو ازین استرس بیرون بیام و وقتی ب گذشته نگا کنم بگم ای بابا چقدر من ترسو بودم همش گذشت و رفت و نتیجه ی تلاشم پسر خوشگلمه که توی بقلمه . خدایا کمکم کن
من سیب زمینی نگینی سرخ میکنم پیاز داغ درست میکنم یه دونه سوسیس یدونه هویج سرخ شده فلفل دلمه و تخم مرغ و زرد چوبه مخلوط میکنم تابه یا قالب رو چرب میکنم میزارم فر
سینه رو دو تیکه بزرگ چرخ میزنم یدونه سیب زمینی متوسط با یدونه پیاز متوسط رنده میکنم ادویه نمک فلفل زردچوبه و ادویه ساندویچ میزنم. بعد حعفری خشک و تخم مرغ و ارد سوخاری ی قاشق اضافه میکنم مخلدط میکنم سرخش میکنم تو روغن😁