2777
2789
عنوان

نی نی یار

155 بازدید | 12 پست

اژدهاوارد میشود برگردونید همه رو میتونم تگ کنم بجز نی نی یار حالا که اژدهاخارجمیشودو برنمی گردونی واردمیشودو برگردون همه نی نی یارارو تگ کنید نی نی یار شب یا روز یک دوسه سه چهار همه با تشکرفراوان😁😁😁😁😁

اژدهاخارجمیشود هستم😁

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اندکی شوخی با .

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_41‍ 

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2    

@نی_نی_یار_شب    گرد همیایی زدن برا برگشت اژدها خارج میشود‍ دارن تصمیم میگیرن چه کنن😱😱😂😂😂😂

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز