2777
2789
عنوان

کمک کمک کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 35 پست
ممن شنیدم دستمال زیادم باعث عفونت میش ایشون مشکل شوهرش چون نمیتون همو حالت باش تا صب چون خب سوزش دار ...

قرص ک اشتباهه ولی تا اونجایی ک من تجربه دارم چون خودش خشکه رحمش سوزش پیدا میکنه بعدم دستمال از اب بهتره این حرفو یه دکتر بهم گفت که خودتو نشور و من چون امتحان مردم و نتیجه گرفتم خواستم بگم سوزشش ب خاطر ایه که تو رابطه خشکه و یکم زخم میشه واژنش همینم باعث عفونت بیشتر میشه با اب

قرص ک اشتباهه ولی تا اونجایی ک من تجربه دارم چون خودش خشکه رحمش سوزش پیدا میکنه بعدم دستمال از اب به ...

ولی نگف خشک اما خب اگ خشک ب قول شم باعث زخم میش قبل اقدام باید حتما پیش نوازی باش تا راحتر انجام بش پیش نوازی خیلی مهم خیلی دکتر هم گف قبل رابط کلا پیش نواز حتما باش و شستن هم همون موقع نباش خیلی خوب ولی خب ایشون باید مشکل سوزش رو حل کن ک بتون نشوره تا صب ک بره حموم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت ک گفتی باید خشک نباشه دیگه باید قبلش اماده باشه

نمیدونم چرا ی سری اقایون حرف گوش نمیکنند همو حرف حرف خودشون مخصوصا تو رابط کار خودشون تموم بش دیگ بیخال میشن البته ن همه مردا الان مثلا ایشون اگ قرصش رو قطع کن انشا.. ب نتیجه مبرسن