2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید سهم بخری،اون هم با افراد آگاه مشورت کنی،و سهم های درس درمون بگیری،الان اوضاع بورس خوبه،نمی دونم بعد این چی بشه،ولی پول من از عید تا حالا دو  و خورده ای شده،ولی خوب افراد زرنگی هم بودن که پواسون تو همین مدت سه چهار برابر هم شده،فقط مواظب باش سهمی که می خری با افراد آگاه و کاملا استاد مشورت کنید و بگیری نه با کسی که تازه دو روزه اومده بورس

باید سهم بخری،اون هم با افراد آگاه مشورت کنی،و سهم های درس درمون بگیری،الان اوضاع بورس خوبه،نمی دونم ...

عزيزم ميشه جواب منو بديد؟ اون بالا سوال پرسيدم

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...

میگن حتی اگه پولتو به حساب کارگزاری بریزی و خریدو فروش سهام هم نکنی،کارگزاری بیشتر از بانک بهت سود میده،درصدشو نمیدونم

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
خانما كسي ميدونه مثلا با ٢٠٠ يا٣٠٠ هزار تومن ميشه تو بورس شركت كرد ؟

نه عزیزم،حداقل پونصد تومنه،ولی فک کنم واسه عرضه اولیه بشه همون قدر خرید.

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
نه عزیزم،حداقل پونصد تومنه،ولی فک کنم واسه عرضه اولیه بشه همون قدر خرید.

عرضه اوليه چيه؟ كارگزاري چيه؟ چطور خريد كنم؟

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
عرضه اوليه چيه؟ كارگزاري چيه؟ چطور خريد كنم؟

کد بورسی داری که،وارد ایزی تریدر شو بعدش از آیکن سایر پایین برو قسمت توافق نامه ها،اونجا پایینی رو فعال کن،خودش واست عرضه اولیه میخره،

البته پول واریز کردی به حساب بورسیت؟؟؟؟

کد بورسی داری که،وارد ایزی تریدر شو بعدش از آیکن سایر پایین برو قسمت توافق نامه ها،اونجا پایینی رو ف ...

هيچي متوجه نشدم 

۳۰۰ تومانت کجاست؟توی حساب بانکیت یا توی حساب بورسیت؟