2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو تو ایزی تریدر توی قسمت واریز وجه سیصد تومن رابریز حساب کارگزاری حداقل امروز عرضه اولیه بخر

حتما بايد امروز باشه؟؟ من هيچي بلد نيستم اين ٣٠٠ تومنمم نره😅😅😅

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
برو تو ایزی تریدر توی قسمت واریز وجه سیصد تومن رابریز حساب کارگزاری حداقل امروز عرضه اولیه بخر

ايزي تريدر تو همون برنامه سيگناله؟

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
بانك

خب اول باید بریزی توی حساب بورسیت،اینطوری

اول برو برنامه ایزی تریدر و رمزتو بزن و وارد شو،بعدش قسمت پایین واریز وجه نوشته،از اونجا پولتو به حساب بورسیت بریز،بعد بیا بقیه شو بگم.

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
خب اول باید بریزی توی حساب بورسیت،اینطوری اول برو برنامه ایزی تریدر و رمزتو بزن و وارد شو،بعدش قسمت ...

ايزي تريدر چيه برنامه س؟ عزيزم ميشه كامله كامل واسم توضيح بدي اسكرين بگيرم داشته باشم؟؟

ايزي تريدر چيه برنامه س؟ عزيزم ميشه كامله كامل واسم توضيح بدي اسكرين بگيرم داشته باشم؟؟

آره،از گوگل بزنی میاد.

اینم بگو که ثبت نام و احراز هویت کردی و کد بورسی واست اومده یا نه؟؟؟

بعد من توضیح میدم

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
آره،از گوگل بزنی میاد. اینم بگو که ثبت نام و احراز هویت کردی و کد بورسی واست اومده یا نه؟؟؟ بعد من ...

نه هيچي بلد نيستم صفره صفر، عزيزم اينطور فكر كن كه واسه بچه توضيح ميدي در اين حد صفرم، واسه همين گفتم كامله كامل،

خانما كسي ميدونه مثلا با ٢٠٠ يا٣٠٠ هزار تومن ميشه تو بورس شركت كرد ؟

قبلا می شد ولی الان کمترین مبلغی که باهاش می تونی وارد بورس شی پونصد هزار تومنه،البته عرضه اولیه ها رو بله می سه با مبلغ پایین بخری و اکثرا بازدهی خوبی هم دارن