2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوپ مرغ یا ماهیچه

برنج یا سیب زمینی

جعفری ریحان تره گوجه حبوبات کامل پخته

کدو تنبل یا معم‌لی

پوره هویج سیب زمینی پوره سیب انبه

موز

فرنی (ارد برنج خرما شیر خشک یا شیرخودت

زرده تخم مرغ 

سرلاک

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

قلم بگیر سوپ درست کن واسش.پای مرغ هم سوپ کن با برنج و هویج و سبزی.ماهیچه و برنج و ماش بپز.یه روز شیر برنج درست کن داخلش پسته و گردو رنده کن واسش.اگر لاغره تو غذاهاش کره بریز

حالا میان میگن ما از دوماهگی بشون قرمه سبزی دادیم هیچیشونم شد 😃

دقیقا کباب و قورمه همه ب بچه هاشون دادن انگار جز خاطرات همه مامانای بی مسئولیته

عاشقِ‌آرامشِ‌إسمتَم‌خـُ﷽ـدا
سوپ مرغ یا ماهیچه برنج یا سیب زمینی جعفری ریحان تره گوجه حبوبات کامل پخته کدو تنبل یا معم‌لی پور ...

من همه اینا رو میدم بجز گوجه‌ و کدو تنبل . بچم ۷ ماهو یک هفتشه ۶۸۰۰ گرمه بنظرتون کوچیکه

قلم بگیر سوپ درست کن واسش.پای مرغ هم سوپ کن با برنج و هویج و سبزی.ماهیچه و برنج و ماش بپز.یه روز شیر ...

یه سوال بچم عادت کرده به غذا هایی که مثل سرلاک نرم هستن اگه یه خورده تو غذا هاش چیزی باشه که زیر زبونش بیاد یا زبر باشه نمیخوره چکار کنم چقدر غذاهاشو صاف کنم بدم بهش

چرا نمیگید نا اگاه؟شاید واقعا نمیدونن

مگه میشه تو این دوره زمونه کسی ندونه ؟؟؟درمانگاه ،مشاوره همه دارن میگن ینی قدو وزن و واکسن نمیبرن بچه هاشونو چارنفررو نمیبینن.پس چرا تو ی جمع هسن بااعتماد به نفس کاذب میگن ما دادیم چیزیش نشد😐

عاشقِ‌آرامشِ‌إسمتَم‌خـُ﷽ـدا