2777
2789
عنوان

علايم كرونا

206 بازدید | 22 پست

بچه ها حدود چهار پنج روزه همش سينم درد ميكنه و ي ذره سوزش گلو اما تب اصلا و سرفه هم ندارم .شايد در كل از صب تا شب ٥تا .پريروز تست اكسيژن دادم ٩٧ بود .اما نه بيحالم نه تب .حالا بنظرتون ميشه كرونا باشه ؟انقدر نگرانم رفتم بينارستان فقط تست اكسيژن خون گرفتم ترسيدم برم دكتر .

منم6روز پیش پیش یه مریض مبتلا ب کرونا بودم حالا حالت تهوع دارم میگیره ول میکنه؛سینه هامم درد میکنه تیر میکشن گاهی سرمم درد میکنه اما نه شدید میترسم

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از استرس چند ساعت تنگی نفس گرفتم   فکر کردم مبتلا شدم خداروشکر برطرف شد. اصلا تلقین نکن بخودت

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

من هروز اینطوریم خودم اصلا بیرون‌نمیرم ازخونه همسرم سر کار میره تا کلوم یا یه عطسه میکنم میریم زند میشم یا درجهدتبم‌میگیرم یا میرم اب نمک قره قره میکنم خستهدشدم از خدا میخوام این وصعیت درست بسه واین کرونا برایرهمیشه بره 

بابای من کرونا گرفته بستریه تب ۳۸درجه و سرفه شدید بدن درد شدید و سردرد داشت وقتی رفت اسکن داد ریه اش درگیر شده بود دعا کنید زودتر خوب بشه بحق امام حسین

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات
انشالله خوب میشن بیماریه زمینه ای ندارن ؟

فدات گلم انشا‌...چرا قبلا ناراحتی ریه داشتن امروز۲۳روزه درگیر همش بیمارستان و سرم و دارو امروز غروب شکر خدا خیلی خوب بود چنان اشک ریختم خسته شدم

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات