2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بالاخره سزارین یا طبیعی

خداجونم مواظب بچه م باش ...بند بند دلم به بند بند وجودش بستست..خداجونم هدیه قشنگت و سالم و سلامت به دستم برسون...قول میدم همیشه مراقبش باشم بیشتر از جونم...
بهترین کارو کردی

چرا ازديدن تغییر تو بدنم عذاب میکشم هر چهار ساعت به طوری احساس میکنم که باید برم دستشویی تمام اعصابم بهم مبریزه نگرانم بعدها بی اختیاری بگیرم بعد زایمان دوباره رفتم اتاق عمل بیهوشی گرفتم 5 روز بیمارستان بودم آخه چرا من لعنت به خودم که پول جور نکردم برم سزارین نميتونم شوهرمو هیچ جوره ببخشم

چرا ازديدن تغییر تو بدنم عذاب میکشم هر چهار ساعت به طوری احساس میکنم که باید برم دستشویی تمام اعصابم ...

این حس ادرار داشتن و منم دارم

من سزارین بودم

ربطی ب اینا نداره ک

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
پس به چی ربط داره اعصابت بهم نمیریزه 

فک کنم افتادگی رحمه

تو بارداری فشاراومده ب مثانه همون مونده برامون😑

کناراومدم باهاش 

بلخره ی اتفاق بزرگ تو بدن و رحمم افتاده تغییرات طبیعیه دیگه

فک کنم افتادگی رحمه تو بارداری فشاراومده ب مثانه همون مونده برامون😑 کناراومدم باهاش  بلخره ...

آخه بعد عمل اومده بودن همش حجم ادرار چک میکردن آخه من پارگی داخلی زیاد داشتم ایندفعه که دکتر رفتم گفت افتادگی نداری ولی از وقتی رابطه شروع کردم اوضام بدتر شده که حساس شده خیلی و نميتونم تحمل کنم خوش بحالت سزارین شدی 

آخه بعد عمل اومده بودن همش حجم ادرار چک میکردن آخه من پارگی داخلی زیاد داشتم ایندفعه که دکتر رفتم گف ...

منم مشکلات خودم و دارم عزیزم

کمردرد های همیشگی

سردرد میگرنی

بخاطربیحسی از کمرم

حتی نمیتونم صاف ب پشت بخابم

کمرم دردمیگیره