2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287994 بازدید | 36895 پست

ببخشید اینجوری 

وزن شروع ، وزن هفته ی قبل ، وزن جدید، کاهش چالش 

وزن شروع رو هم بگید 😅😬

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیایید بچه ها وزن هاتون رو به سرگروه بگید 

@honamik29192 عزیزم امروز هم لیست وزن رو بزاراگه از بچه های گروه تگت کردن فعلا با سرگروه جایگزین آشنا نیستن یه عده از بچه ها 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام😍من در کنار شما یک کیلو کم کردم😍فقط ی روز فست داشتم اونم با ۷۰۰ کالریچون بار اولم بود.خگخ هم نداشتم .فقط طبق کالری مصرفی پیش رفتم از ۷۰ و ۸۰۰گرم شدم ۶۹و ۷۵۰گرم😍😍توروخدا از امروز عضو بگیرین🤤

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)

سرگروه های عزیز لطفا تا آخر امروز حتما لیست رو بزارید 

یا اینجوری بنویسید 

اسم ،وزن شروع ،وزن هفته قبل ،وزن جدید ،مقدار کاهش در چالش 

یا اینکه مثل همیشه لیست بنویسید و یه لیست هم از اسامی بنویسید و جلوش مقدار کاهش تو چالش رو بنویسید و بهم بدید 

😘😘❤️❤️❤️

@سمیه1396 @عروسترکم @sepiiiiiideh @honamik29192 @فندق_فسقلی  

سرگروه های عزیز لطفا تا آخر امروز حتما لیست رو بزارید  یا اینجوری بنویسید  اسم ،وزن شروع ...

@آسنات99  

سلام گلم🌼🌼باریکلااا چه فستی عالیهههه👏👏👏موفق باشی🙏🙏

سلام

وزن شروع                  .۸۰.۶۰۰

وزن هفته پیش           ۷۶.۵۰۰

وزن این هفته              ۷۶.۵۰۰

کم کردن تو چالش            ۴.۱۰۰😪😪😪میدونم خییلی کم سرم پایینه از این کاهش کم

ولی من ایدا جون سر گروه قبل در جریانه یه ۲۰ روز کمتر از بچه ها شروع کردم ۴.۲۴  شروع چالشم بوده و پریودی نامنظمی دارم من الان دقیقا ۱ ماه لکه بینی پریودم  ۲ روز لکه ۲ روز پریود   دقیقا از  تاریخ ۳۱ .۵ تا همین امروز پریود هستم😑پیگیری ام‌میکنم درست نمیشه 

میگم شاید دلیلش این باشه ؟؟؟

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
سلام😍من در کنار شما یک کیلو کم کردم😍فقط ی روز فست داشتم اونم با ۷۰۰ کالریچون بار اولم بود.خگخ هم ن ...

سلام عزیزم 

آفرین خیلییی عالیه 😍😍👍🏼

سه شنبه ایشالا چالش جدید شروع میشه و عضو میگیریم 🌸

سلام وزن شروع                  .۸۰.۶۰۰ وزن هفته پیش & ...

آفرین عزیزم همینکه کاهش داشتی خیلییی عالیه 😍👍🏼

نه گلم فقط خواهشاً قشنگ رعایت کن اعلام وزنم به ترتیب یادت نره🌼🌼

سلام عزیزم

وزن اولیه:۶۸/۳۰۰

وزن هفته قبل:۶۰/۱۰۰

وزن این هفته:۵۹/۱۰۰(البته پریودم نیم کیلو کم کنم میشه ۵۸/۶۰۰)

میزان کاهش:۹/۵کیلو😍😍😍😍

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
سلام عزیزم وزن اولیه:۶۸/۳۰۰ وزن هفته قبل:۶۰/۱۰۰ وزن این هفته:۵۹/۱۰۰(البته پریودم نیم کیلو کم کنم ...

😍👍🏼♥️

آفرین عزیزم همینکه کاهش داشتی خیلییی عالیه 😍👍🏼

ممنون الهه جون 

دعا خیر ما همیشه همراهته با کمک تو سر گروها ما تونستیم از شر چاقی راحت شیم😘😘😘

ندیده از ته دل دوست دارم واقعا😍😍😍😍

ممنون از دلگرمیت

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

سلااام سلااام 

من بخدا ساعت ۶صبح اومدم در تاپیک قفل بود 😂😂😂

پایان چالش# ۸۶روزتازیبایی#  

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
ممنون الهه جون  دعا خیر ما همیشه همراهته با کمک تو سر گروها ما تونستیم از شر چاقی راحت شیم😘😘 ...

قربونت عزیزدلم لطف داری 😘😘♥️♥️

منم خیلی دوستتون دارم 😍😍