2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287859 بازدید | 36895 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام گلم خوب بود🌼🌼🌼موفق باشی💪💪

سلام اسنات جون . خوبی عزیزم . عزیزه دل من پریود شدم . باید فردا وزن بکشم یا ن؟

گزارش امروزم مجاز ۱۱۰۰ تا مصرفی خیلی زیاد شد اصلا اشتهام عجیب زیاد شده نمیدونم چرا اخه ۱۲۳۷

ناهار قرمه سبزی پلو و خورشت روی هم فک کنم ۵ ق و ۳ ق الویه و ۱ کف دست سنگک

دیگه چیزی نخوردم جز یک گلابی تا شام چون بیرون بودم 

شام بندری خوردم با ۵ تا کف دست نون امروز انقد بیرون که بودم فقط ضعف میکردم . تحرکم نداشتم یعنی ۲ ساعتی رانندگی کردم حالا نمیدونم تحرکه یا ن . ای خدا اشتهام خیلی زیاد شده اسنات جون 

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
@آسنات99     گزارش#   99/6/22 روز فسسست خرما 3 عدد + تخم مرغ آب پز 2 عدد + گوجه ...

سلام عزیزدلل حرفففففف نداری کامل و بی نقص👏👏👏🌼🌼

عاشقتم نمونه دوستداشتنی باانگیزه  جونم موفق باشی الهی💪😍😍😘😘

رژیمی_نمونه# 💙💙💙

@فندق_فسقلی  

در ناامیدی بسی امید است....پایان شب سیه سپید است...

اصلا ناراحت نباش من ک دلم روشنه بقران😍😘😘😘

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
سلام عزیزم..نوش جونت...شکر مضره گلم نخوری بهتره...چرا شب پلو خوردی؟....بقیش عالی💛💛💛💛💛

شکر اخه راستش خونه خودم نبودم عسل نبود عصری اومدم یه قاشق عسل خوردم تو اب 

راستی دو لیوان شیر مجازم خوردم 

غذا رو که جمل کردم غذا ی شوهرم دقیقا دو ق مونده بود خوردم 😶😶

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
سلام عزیزدلل حرفففففف نداری کامل و بی نقص👏👏👏🌼🌼 عاشقتم نمونه دوستداشتنی باانگیزه  جونم موف ...

فدات بشم مهربون....ایشالا جشن تثبیتیه هممون....انگیزه ام شماهایید مانکنااااااای خوبم😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
سلام اسنات جون . خوبی عزیزم . عزیزه دل من پریود شدم . باید فردا وزن بکشم یا ن؟ گزارش امروزم مجاز ۱۱ ...

سلام گلم قربونت 😘😘

پریودشدی طبیعیه اشتهات زیادشده چای دارچین وعسل بخور(پیشنهادهمیشه سمیه جونه)هم بدنت گرم میشه هم اشتهات کمتر🌼فرداوزن نکن۳روزاول کاذبه.رانندگی کردن کالری سوزی داره ولی ورزش حساب نمیشه خوشگلم😍😍

🥴🥴🥴میکشمت😂😂💛💛💛

😅 این هفته فاجعه بودم همش زیاد خوردم ورزش داغوووون هیچی تقریبا  ولی بازم به فردا امید دارم 🙂🙂🙂☺☺☺☺

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
سلام دوستان میدونم عضو جدید نمیگیرن من دارم خودم پیش میرم فقط یه سوال دارم که اگر کمک کنین ممنون میش ...

سلام گلم اول مهرعضومیگیرن🌼🌼خگخ اجباری نیست ولی توپاکسازی تآثیرداره کالریش مثله روزای عادی حساب میشه💙💙💙

چه ربطی داره دختر خوب 🙃ماها هممون از همون چاقی تا الان که کاهش داشتیم عکس دادیم ولی تو اصلا ندادی خ ...

من اصلا عکس قبل و حال ندارم😂

شروع کردم لاغر شدم

باز ول کردم الان که چاق شدم تا ببینم چی میشه دوباره لاغر میشم یا نهههه😓

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

@سمیه1396

سلام گلم 🌺

صبحانه 👈 نصف تخم مرغ آب پز + نصف گوجه + 2 عدد خیارشور

میانوعده 👈 خرما رطب 30 گرم

ناهار 👈 پیراشکی گوشت 40 گرم  + مواد پیراشکی + دوغ نصف لیوان + سس کچاب حدود 5 گرم

میانوعده 👈 یک قاشق معجون + عسل 17 گرم + سیب 100 گرم

شام 👈 سفیده تخم مرغ آب پز 25 گرم  + قیمه نصف قاشق (گوشتش رو جدا حساب کردم)

جمع کالری 👈498
کالری مجاز 👈 900

💪به چیپس و پفک و کیم و بستنی و پیراشکی یک عاااالمه و برنج و قیمه و کیک خامه ای نه گفتم😢💪

❌ورزش نداشتم چون حال هوازی رو نداشتم امروز ❌

🙈میشه فردا صبحانه یک کم کیک بخورم.؟

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160