2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287091 بازدید | 36895 پست
سهیلا به نظرت قرص هارو بخورم با رعایت رژیم بازم چاق میشم؟  همین الان هنوز نخوردم شکمم نسبت ...

چقدر انرژی منفی میدی 

از بس میگی ورم میکنم ناخودآگاهت باور میکنه

کاذبه و زود برطرف میشه سلامتیت مهمتره دختر 

سلام عزیزان ،دلم حسابی برا این تاپیک و گزارش دادن تنگ شده 😅😁 حالا اومدم گزارش از نوع بارداری بدم ، ...

من ۳ماه اول اصلا زیاد نکردم و بهداشت بیشعور بهم گفت بخور بخور بچت ریز میشه و فلان و بهمان 

منم خوردم تا ۱۵ کیلو اضافه شدم و بچمم شد ریزه میزه ۲۹۰۰😕

حسابی خورد تو ذوقما بهداشت بیشهوووور 😤😤

۳ماه آخر حسابی وزنت میره بالا و وزن گیری بچه هم همون موقعست الانم برنج و نون و ماکارونی و سیب زمینی و شیرینی جات رو حسابی رعایت کن تا بعد زایمان فورا لاغر بشی نه مثل من به جون کندن بیفتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بترکان🤩🤩 آی ام حسود😎😎

😂 😂 😂 😂 😂 نرفتیم و نترکاندم😎🤠

ولی قراره برامون نون بیارن نمیدونم تا آخر شب میترکونم یا نه🤯

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
چقدر انرژی منفی میدی  از بس میگی ورم میکنم ناخودآگاهت باور میکنه کاذبه و زود برطرف میشه سلامت ...

ذهنم خیلی مشغوله خیلی

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
خوش رسیدی البته....سلامتی خوبم تو چطوری؟؟؟

عالییییی الی جووونم❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
خیلی عالیییی🌹🌹🌹🌹 چالشات که بیسته💐💐💐 فقط وعده هاتو حذف نکن

صبحانه،چای ،پنیر،نان ۲کف دست ،خرما۱عدد(۲۴۱٫۵) نهار:بلغور گندم ،گوجه ،زیتون (۱۸۰) شام :سالاد فصل بدون سس ۲لیوان،بلغور گندم ،۳ق غ پیچاق قیمه(۳۱۳) م و : سیب،هلو،خیار،خرما ,2لیوان چای سبز ،گلابی،چای(۲۸۸) 

چالش آب قبل غذا ،چالش سرکه ،چالش رازیانه ،ناشتا آب و آبلیمو و شب هم سرکه سیب 

ورزش :۴۰۰۰قدم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
دکتر رو ولشکن. سرچ کن با دارو گیاهی و طبیعی درستش کن.  سالمه و بی ضرر.

آره واقعا  باید انجام بدم 2 ماهه حسابی  گیر افتادم

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

۲۴روز تا موفقیت

#گزارش   سلام عزیزم

ص:لواش+نیمرو

ن:لواش+سینه مرغ +گوشت سرخ شده

ش:میوه میخورم

م و:چای و قند+انجیر+تخمه

ورزش پیاده روی

چالش چوب✓

چالش روسی✓

آب خوردم

مجاز ۱۷۰۰مصرفی۱۷۰۰

خوب بودی گلم👏👏👏👏 

سميه من چند رقتي نميتونم كالري شماري كنم عزيزم ولي كم ميخورم اندازه ها دستمه 

گزارش بدم يا يك شنبه ها فقط وزنمو بگم؟

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

بترکان ننه🤩🤩🤣🤣🤣 ولی چقدر ضدحال خوردگی بخاطر علائمت مگه نه

اره🙁حالا همش منتظرم ببینم کی برامون نون میارن😆😆😆🤪

انگیزشی# 💃🏻💃🏻💃🏻❤️❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلااااااام خانم گل😍💖💖💖 خوبی؟ نی نی خوبه👶👶🐥🐥؟

سلام عزیزم😍😘 خوبم خداروشکر ، نی نی هم خوبه دوهفته دیگه باید سونو غربالگری بدم دعا کنید انشالله همچیز خوب باشه

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
من ۳ماه اول اصلا زیاد نکردم و بهداشت بیشعور بهم گفت بخور بخور بچت ریز میشه و فلان و بهمان  منم ...

چشم عزیزم خودمم خیلی رعایت میکنم ،ممنون از راهنماییت 😘دعا کنید انشالله همچیز بخوبی سپری بشه😊

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢