2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288729 بازدید | 36895 پست
اره عزیزم زیره بریز توی برنجت یا روی پنیر  سردی خیلی بده بین غذا هم اصلا اب و دوغ نخور چون آب ...

باشه عزیزم  مرسی از رهنمای هات😘😘😘

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلم💛 خسته نباشی..و چقدر عالی🐥 نوش جونت .....همچی خوب ب جز میانوعدت چلا بیسکوییت😟 کالریتو ...

سلام عزیزم 

امروز حواسم به ترازوم نبود نمیدونم ناهار چقد جوجه خوردم 😶🙄😶تقریبی زدم ۳۰۰ گرم 

ترازومم جا گذاشتم برا یکشنبه 😑

صبحانه ارده شیره چای نان بربری ۳۶۸ کالری

ناهار جوجه و ۵ ق برنج و ماست ۱۲۰ گرم یه گوجه کبابی۸۸۷ کالری 

شام نمیدونم مهمونم 😑

میان وعده ۲۵۰ گرم هندونه و بیسکویت میدونم بده ولی ناهار دیر شد خیلی گرسنم بود ۳۰۳ کالری 

تا الان ۱۵۱۶ تا مصرفی 

مجاز ۱۶۸۰ 🙂🙂

راستی چرا انقد کالری جوجه زیاده چون فقط کباب میشه همون مرغه دیگه😑زیاد خوردم دلم درد گرفته 

شام شاید کوفته نخودچی باشه کالریش نبود تو کرفس 😶اگه میدونی بهم بگو ممنون بوس تمام 😍

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

گزارش#  

@zizigoli  

سلام

ناهار...۴ کف دست نان .املت .سبزی خوردن  ۱ لیوان دوغ  ۵۴۱ کالری

شام...۱۰۰ گرم‌گوشت پخته. پلو ۱۵۰ گرم.سالاد شیرازی .سبزی خوردن  ۴۸۵ کالری

میانوعده..نبات.تخمه افتابگردان.سیب ۱۰۴ کالری

آب ۱ نیم لیتر

مصرفی  ۱۱۳۰

مجاز ۱۲۰۰

ورزش

۲۰ دقیقه ایروبیک

۳۰ دقیقه حلقه

چالش شکم ۳۰ روزه

چالش روسی ۳ ست ۱۵ تایی

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
بچه هاا کسی بوده که تجربه داشته باشه؟؟؟ ببخشیداا.. 😥 امروز روز سومم هست که پری شدم ولیی همش لک ...

دقیقا منن همین سری پریودم بیشتر لک و مک بود تا خونریزی آنچنانی 

فکر کنم بخاطر رژیم رحم رفته تو فاز قحطی 🤣🤣

دیشب با خواهرم حرف میزدیم از شماها تعریف کردم براشون اون که حامله بود گفت عکس کاهش منو بزار بعد پشیم ...

خانواده_بااراده_ها# 💪💪💪

چه شکم صاااافی😍😍

با ورزش به این اندام رسیده خوشگلم؟ 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
خانواده_بااراده_ها# 💪💪💪 چه شکم صاااافی😍😍 با ورزش به این اندام رسیده خوشگلم؟ 

با رژیم و ورزش دوست خوووشگلم♥️♥️💓💓💓

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
واااااییی چ تغییییری😨😨😨😨😍😍😍😍😍 عالی شده خواهرتون از طرف من بخاطر این اراده ای ک دارن بهش ...

دورت بگردم من 

واقعا اراده کرد بیچاره یکسال رژیم بود

ممنونم ازت دوست قشنگم💓💓💓🥰🥰❤️❤️❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام عزیزم  امروز حواسم به ترازوم نبود نمیدونم ناهار چقد جوجه خوردم 😶🙄😶تقریبی زدم ۳۰۰ گرم&n ...

سلام گلم.

نوش جونت💛💛💛💛💛

خوش بگذره عزیزم

کوفته رو من همون کوفته میزنم از هر نوعی باشه

باشه عزیزم😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
چه چیزی شده😍😍افرین

فدای تو بانوی زیبااا ایشالا تثبیتی همموووون😘😘😘❤️❤️❤️❤️

سلام گلم. نوش جونت💛💛💛💛💛 خوش بگذره عزیزم کوفته رو من همون کوفته میزنم از هر نوعی باشه باشه ع ...

ممنون فدات شم 

عزیزم اگه صدتا اضافه بخورم میشه از فردا کم کنم یا به حساب دیشب که پر نشد؟😄

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
سلام گلم. نوش جونت💛💛💛💛💛 خوش بگذره عزیزم کوفته رو من همون کوفته میزنم از هر نوعی باشه باشه ع ...

راستی صبح تقلب کردم عذاب وجدان گرفتم 

شدم ۸۸ و نیم  اگه راست باشه 😋😋

۹۰ بودم یکشنبه 

راستی صبح تقلب کردم عذاب وجدان گرفتم  شدم ۸۸ و نیم  اگه راست باشه 😋😋 ۹۰ بودم یکشنبه&nb ...

🔪🔪🔪🔪🔪💣💣💣💣💣🔫🔫🔫🔫😐😐😐

امروز ک یکشنبه نیست😬 

بیام برات😈😈😈😈

به حکمتش دل بسپار 🌿
❤❤ سعی کن اضاف نخوری اما اگر خوردی از فردات کم کن و یکم بیشتر ورزش کن💖

ورزش هیچی ندارم اینجا اصلا نمیشه ورزش کرد 😶سعیمو میکنم پس برم بزنم ببینم یه کوفته چقد میشه اگه زیاد باشه تحمل میکنم تا شب چاره ای نیست ☺☺