2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287983 بازدید | 36895 پست

از عجایب رژیم بگم براتون که

من یه بیماری پوستی افتضاحی داشتم که بعدا فهمیدم‌وراثتیه

ومربوط به رونای بسیااااار پرم بود

ینی انقدر من اذیت شدم حد نداره 

بغل کشاله رونم تاول و‌کیست چرکی میزد به حدی درد داشت پامو تکون نمیتونستم بدم انقدر دردش وحشتناک بود روزی دو سه بار حموم میرفتم ولی بازم همون اش و همون کاسه 

دکتر پوست رفتم داروها و چرک خشک کنای وحشتنااااک داد بهم میخوردم قشنگ غش میکردم دهنم آفت میزد سرگیجه میگرفتم اصن یه وضع افتضاحی 

تا اومدم توی تاپیک و پیاده رویمو شروع کردم

باورم نمیشد الان داشتم‌نگاهشون میکردم اون تاولای بزرگ‌ حتی جاش هم نمونده همشبه خاطر اضافه وزنه لعنتیم بود

انگیزشی#  

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

بچه اگه کسی راهی بلده که من پری بشم بهم میگه امروز زعفرون خوردم ولی انگار نه انگار حسش دارم ولی نمیشم 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از عجایب رژیم بگم براتون که من یه بیماری پوستی افتضاحی داشتم که بعدا فهمیدم‌وراثتیه ومربوط به ...

😍😍😍😍😍

🌺گروه نارنجی🌺  وزن شروع ۶۹☆ وزن فعلی ۶۹ ☆ وزن هدف ۵۶ به امید رسیدن به هدفم ( ممنون از بامداد خمار عزیز😊 )
از عجایب رژیم بگم براتون که من یه بیماری پوستی افتضاحی داشتم که بعدا فهمیدم‌وراثتیه ومربوط به ...

آره منم زانو درد بودم خوب شده....پیش ب سوی باربی شدن....خدارو شکر نازنین خانووم

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
اها. خب پس کاربری قبلیت درسته.  کلا تو کاره خوراکی هستیا. زیتون و مربا و... 😀😀😀

دقیقاااا😁😁😁😁

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
بچه اگه کسی راهی بلده که من پری بشم بهم میگه امروز زعفرون خوردم ولی انگار نه انگار حسش دارم ولی نمیش ...

تو دوره رژیم چون رحم سرد میشه طبیعیه. منتظر باش میاد

من خودم قبلا مرتب بود ولی الان که رژیمم هرماه عقب جلو میشم

😍😍😍😍😍

❣️❣️❣️❣️💎💎💎

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
آره منم زانو درد بودم خوب شده....پیش ب سوی باربی شدن....خدارو شکر نازنین خانووم

اضافه وزن یک خر یا الاغه بزرگ است 🙃😎

عشق منییییییی الی جووونم💎💎❣️

🤚🤚اهان تا ساعت ۱۲ دیشب منتطر بودم گزارشمو ببنید اولین بار بود یه شب نبودید میگم ایدا من نمیدونم پ ...

که یعنی بشی ؟ زعفرون و انبه بخور رازیانه دم کن این چیزا گرمه خوبه 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
شما چرا گروهت را عوض نکردی؟؟؟

سمیه جان من هفته ای یکبار میام اینجا وزنمو اعلام میکنم

هر روز طبق کالری مجاز مصرف میکنم ورزشمو دارم و دو روز هم فست هستم 

اگه نکته ای هست بهم بگو ...

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
تو دوره رژیم چون رحم سرد میشه طبیعیه. منتظر باش میاد من خودم قبلا مرتب بود ولی الان که رژیمم هرماه ...

اهان په دلیلش اینه..

یه چیزم‌ بگم‌من عاشق گزارشات شمام کاشکی یه درصد از ارادتون تو وجود من بود

همشون میخونم کامل دقیق ادم حتی از خوندنشم لذت میبره موفق باشید همیشه💙💙💙😍😍😍😍

که یعنی بشی ؟ زعفرون و انبه بخور رازیانه دم کن این چیزا گرمه خوبه 

اره میخوام بشم دردش کامل تو بدنمه ولی نشدم انگار...باشه اینارو امتحان میکنم 

بخور به نیت لاغری...😁 چون جفتش لاغر  کننده و افزلیش متابولیسم داره..

فرقی ندارن؟نیت عمل مهمه😎😍😍😍😘

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
اره میخوام بشم دردش کامل تو بدنمه ولی نشدم انگار...باشه اینارو امتحان میکنم 

میشی صبر کن

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣