2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288161 بازدید | 36895 پست

@sepiiiiiideh  

50 روزمانده تاهدف

امروزوعده ها یکم بهم ریخته شد

صبح دیربیدارشدم اش خوردم

بعدم ماست محلی ورطب وخارک

ناهارمم چنددیقه پیش خوردم.خورشت قیمه ونان جو.وسبزی

مجاز۱۴۲۰

مصرفی۱۳۰۰ بامیوه یا سالادپرمیشه

عسل هم خوردم بادمنوشم

پیاده روی.حلقه

چالش درازنشست

پروانه

دوچرخه خوابیده

.چرخش روسی

هدف# این هفته۷۷ تلاش میکنم بهش برسم

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
اره عزیزم این دوسه روزقبل گزارشامونتونستم بدم براهمین.دیشب دیگ کارام کمترشدگزارش دادم

بسلامتی 😘

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم نمیرم.خانوم مانکن تو خیلی خوب کم کردیا من بودم صدبار ول میکردم.من ارزومه ب دهه ۶۰ برسم اخرین بار ...

انشاالله ميرسي عزيزم فقط اراده بايد داشته باشي كسايي كه انگيزتو خراب ميكنن بهشون نگو رژيمي

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

سلام برهمه دوستان گلم ممنونم از زحماتتون ازاینکه وقت و انرژی میزارین واسه کمک ب ماها خیلیییییی قدر ...

سلام گلم،،،امیدوارم ب زودی با یه نی نی خوجمل برگردی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

هر جا هستی موفق و پیروز باشی

بهمون سر بزن❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
اره همون کارو میکنم تو چیزی نمونده ب هدفت برسیا😍

اره اگه شل نگيرم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

پیامت چرا کامل نیومده🙄😶فقط نوشتی نگیرم!

نبابا

زدم اگه شل نگيرم

اها الان معلوم شد خخخ.جرا شل بگیری دختر همش ۲ کیلو دیگ مونده😍

بدنم يهو كم مياره انتحاري ميزنم خدا كنه بتونم شل نگيرم تموم شه راحت شم

هر دو ۳۷ هستیم ۴ماه کوچیکتر هست با مشاور خیلی حرف زدیم گفت چاره ای نداری چون خانواده شو قبول داره و ...

ایشالا ۱۲۰سال عمر با عزت داشته باشی گلم❤

هر چی هست مادرش پشتشه و عامل تحریکشه،،،و اونجور ک بر میاد حس میکنم جوونی خودشو با تو داره تکرار میکنه مادرشوهرت،،،دقیقا کارهایی ک مادرشوهرش و شوهرشباهاش رفتار کردن رو با تو تکرار میکنه،،،،

بذار الان میخام برم بیرون اومدم پیاممو کامل میکنم

امیدوارم درهای خوشبختی همشون ب روت باز بشه و با آرامش زندگی کنی❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
تا اینجا تونستی این دو کیلورو نمیتونی مگه میشه حتما میتونیی

انشاءالله همه بتونيم

@سمیه1396  

سلام سمیه جون

۵۰ روز مانده تا هدف 

صبحانه دو عدد ساقه طلایی و چای سفید و لیمو و عسل (۲۳۰)

ناهار ۸۰گرم برنج بی روغن و ۱۲۰گرم ماهی سالمون فری و ی ظرف سالاد شیرازی (۳۰۸)

شام شیردارچین خرما (۱۳۰)

میانوعده ها هندوانه و گلابی و انبه پسته و بادام و گردو و فندق و کشمش (۲۷۸)

جمع ۹۴۶

مجاز ۹۸۰

ورزش ده کیلومتر دو متناوب چالش چرخش روسی و چالش چوب

آب ولرم قبل غذا 

ناراحت نباش عزیزم.مشکل کم خونی و تیرویید نداری؟

ن والا☹

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘