سلام دختر مهربون😘😘
من پریودیام منظمه نهایتش یکی دو روز بالا پایین بشم اما هر ماه پریود میشم قبلا هم هر ماه میشدم،،،اما بشدت دردناک میمیرم و زنده میشم
اصلا نگران نباش ،،،،، بزرگتریت دشمن تنبلی تخمدان استرسه
هر کسی ک تنبلی داره ب این معنی نیست ک بچه دار نمیشه ،،،بعضیا هستن تنبلی دارن بدون دکتر و دارو و حتی بدون اینکه خودشون متوجه بشن بچه دار میشن،،،بعصیا مثل من یکم طول میکشه اما ب معنی بچه دار نشدن نیست
مراقبتهاش از همه مهمتر رژیم سالم خوری ،کاهش وزن و ورزش هستش
از طرفی اونایی ک تنبلی دارن بدنشون ب انسولین مقاومه یعنی امکان دیابت در اونا بیشتره چون تخمدان در مقابل انسولین مقاومت میکنه این باعث میشه میل ب شیرینی همیشه داشته باشن(و این اصلا خوب نیست)چاقی در ناحیه شکم بیشتر میشه و قند بدن بالا میره،،،این افرادکاهش وزنشون خیلی کنده چون متابولیسم بسیار پایینه و بدن مقاومت میکنه در از دست دادن وزن
و اما چه کار باید کرد تا این مقاومته شکسته شه،،،اول از همه ورزش و سالم خوری و نوشیدن زیاد آب،،،،غذاها سبزیجات و میوه ها و مغزیجات و کربوهیدرات بسیار کم( نان،برنج ،سیب زمینی،ماکارونی،) و قطع کردن مصرف(کیک،شیرینی،آبمیوه های صنعتی،نوشابه،فست فود،گوشتهای سرد مثل سوسیس کالباس همبرگر،،،)
من اگه دقت کرده باشی تو گزارشام چالش حذف قند و شکر رو ادامه دادم ب همین دلایل بالا
و از عید ب اینور همه این نکات رو رعایت میکنم
مهدیس خانم اصلا نگران نباش اینارو رعایت کنی زندگی سالم و بدنی سالمتر خواهی داشت و تا آینده و بچه دار شدن هم راهت بازتر و روشنتره گلم❤❤