2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287826 بازدید | 36895 پست
یعنی الان میخای عضو بمونی یا میری؟

اخه امروز رژیم کاناداییمو شروع کردم.یعنی بازم باید گزارش بزارم اینجا؟نمیدونم هرچی شما بگی

اگه بزارم خوبیش اینه ک نتیجشم بقیه میبینن

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا.. گلم  بیا اینجا حداقل بین ما باش.. صحبت کن و به رژیم و ورزشت ادامه بده:. همینا خودش ک ...

مرسی عزیزم

اره اینجا حداقل دورم میکنه از این مشکلات

کاش منم بتونم هم چی رو ساده بگیرم 

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام تانیا جون خوبی  وزن ما مثل هم هست  بیا باهم رقابت کنیم💪💪 منم 62200.قد 162

سلام عشقم 😍باشه بیا رقیب جونم 💪

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
اخه امروز رژیم کاناداییمو شروع کردم.یعنی بازم باید گزارش بزارم اینجا؟نمیدونم هرچی شما بگی اگه بزارم ...

عزیزم هر جور خودت راحتی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام عشقم چطوری؟ بابا بیخیال این دنیا. هر جوری بگیریش میگذره. عمرتو تلف این چیزا نکن. همه مون مشکل ...

سلام عزیز دلم خوبی

ممنونم بابت پستت.خیلی بهم روحیه داد.سعی و تلاش خودمو میکنم.مرسی عشقم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

تمام سلول های بدنم بهم میگه برو اون کرانچیه آتشین تو کابینت و بلنبون. کالریشم حساب کن . 😕  دو ...

گلم اصلانخر خرت وپرت و....براخونه

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
سلام مينا جوني خوبي  كجايي بابا؟؟؟؟؟؟

سلام مریم جون خوبی عزیز دلم

مریم مشکلات زندگیم بدجوری منو درگیر کرده.میخوام سکوت کنم و بیخیال باشم ک امیدوارم بتونم

ناهار امروزم (از ناچاری نیمرو پختم با سه سر سوزن روغن 😳)کالری ناهار ؛ 212 تا ....فکر کنم کم باشه بر ...

عزیزم نون چی میخوری؟ 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
@فندق_فسقلی   سلام عزیزم😘😘 میگم که من رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان دارم😢 خیلیییی ...

سلام دختر مهربون😘😘

من پریودیام منظمه نهایتش یکی دو روز بالا پایین بشم اما هر ماه پریود میشم قبلا هم هر ماه میشدم،،،اما بشدت دردناک میمیرم و زنده میشم

اصلا نگران نباش ،،،،، بزرگتریت دشمن تنبلی تخمدان استرسه

هر کسی ک تنبلی داره ب این معنی نیست ک بچه دار نمیشه ،،،بعضیا هستن تنبلی دارن بدون دکتر و دارو و حتی بدون اینکه خودشون متوجه بشن بچه دار میشن،،،بعصیا مثل من یکم طول میکشه اما ب معنی بچه دار نشدن نیست 

مراقبتهاش از همه مهمتر رژیم سالم خوری ،کاهش وزن و ورزش هستش

از طرفی اونایی ک تنبلی دارن بدنشون ب انسولین مقاومه  یعنی امکان دیابت در اونا بیشتره چون تخمدان در مقابل انسولین مقاومت میکنه این باعث میشه میل ب شیرینی همیشه داشته باشن(و این اصلا خوب نیست)چاقی در ناحیه شکم بیشتر میشه و قند بدن بالا میره،،،این افرادکاهش وزنشون خیلی کنده چون متابولیسم بسیار پایینه و بدن مقاومت میکنه در از دست دادن وزن

و اما چه کار باید کرد تا این مقاومته شکسته شه،،،اول از همه ورزش و سالم خوری و نوشیدن زیاد آب،،،،غذاها سبزیجات و میوه ها و مغزیجات و کربوهیدرات بسیار کم( نان،برنج ،سیب زمینی،ماکارونی،) و قطع کردن مصرف(کیک،شیرینی،آبمیوه های صنعتی،نوشابه،فست فود،گوشتهای سرد مثل سوسیس کالباس همبرگر،،،)

من اگه دقت کرده باشی تو گزارشام چالش حذف قند و شکر رو ادامه دادم ب همین دلایل بالا

و از عید ب اینور همه این نکات رو رعایت میکنم

مهدیس خانم اصلا نگران نباش اینارو رعایت کنی زندگی سالم و بدنی سالمتر خواهی داشت و تا آینده و بچه دار شدن هم راهت بازتر و روشنتره گلم❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿