2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287108 بازدید | 36895 پست
اره حتما اینکارو بکن❤

سلام عزیزم 

صبحانه هیچی یکم نون خشک و چای نون تازه نداشتیم😂😂😂

ناهار آش رشته و کشک و سیر 😁

شام نیمرو 🤪🤪نان 

میان وعده خرما چایییییبی ابنبات سیب اب سیب و

کالری مجاز و مصرفی ۱۶۴۰

ورزش پیاده روی

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
عه منم مشهدم کجاشین شما؟؟؟

من نزدیک حرم میشه گفت تقریبا (به دلیل مسائل امنیتی آدرس دقیق ⛔🤣🤣🤣🤣🤣) انگار کی هستم حالا😜😝🤪

دیانا جون سید رضی بودن

یک خانم غریبه🤪هم یکدفعه (از خواننده های خاموش تاپیک) مشهدی دراومدن عبادی بودن

کلا. همشهری زیاد جمع کردم برا خودم🤣🤣

شما کجایین؟ 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم گزارش دوشنبه ت رو چرا ندادی؟؟؟؟ @رهام97    

دادم گلم بزار صفحه رو پیدا کنم 

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
من نزدیک حرم میشه گفت تقریبا (به دلیل مسائل امنیتی آدرس دقیق ⛔🤣🤣🤣🤣🤣) انگار کی هستم حالا😜😝🤪 ...

دیانا ابجیمه من شهرک غرب هستم خوشحال شدم عزیزه دل

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
دیانا ابجیمه من شهرک غرب هستم خوشحال شدم عزیزه دل

آره میدونستم 

خواهرای رژیمی نمونه😍

به سلامتی گلم

هر جا که هستی امیدوارم دلت خوش باشه و از تهه دل بخندی😉😘

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
طراحی لباسش یا عکاسی اینا؟درامدش چطورره

طراح عکس و آلبومشون

خداروشکر 

برا ویروس یکم بد شده بود 

اما الان دوباره رونق گرفت همه میان محضر عقد میکنن بدون عروسی فقط فیلم و‌عکس رو‌میخوان

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
آره میدونستم  خواهرای رژیمی نمونه😍 به سلامتی گلم هر جا که هستی امیدوارم دلت خوش باشه و از ت ...

فدات بشم مهربونم خدا هم تنه شما و خونواده رو همیشه صحیح سالم نگه داره ک یکی از بهترین نعمتهاش همین سلامتیه اونم تو این اوضاع😷🙌🙌🙌🙌

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
عالی عزیز دلم ❤❤❤❤ 😍😍😍😍😍

عشق# سرگروه# پری# 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
خیلی نون خوردی تمام میوه های هم که خوردی همشون خیلی شیرین هست  اره خیلی تاثیر میزاره

مجاز 500 

مصرفی 506

صبحانه: هلو یکی 49 کالری 

نهار: برنج 4 قاشق + گوجه سرخ شده چهار برش + ماهی سرخ شده چهار تیکه + ترشی = 423 کالری 

میان وعده: انگور 10 کالری 

شام: نصف گوجه  کبابی با یک نصف کف  دست نون لواش سبوس دار = 22 کالری 

آب 6 لیوان 

ورزش نداشتم🤦‍♀️😢

خدا برای هم نگهتون داره😍 ای جان عزیزم😘 نوش جونتون 

دورت بگردم خدا حافظه مهمتریناتون باشه دوستم♥️♥️♥️♥️

آره میدونستم  خواهرای رژیمی نمونه😍 به سلامتی گلم هر جا که هستی امیدوارم دلت خوش باشه و از ت ...

برم بخابم ک چشمانم را خاب فرا گرفته شب بخیر مهدیس جون خیلی خوشحال شدم از اشناییت😘😘😘😘💓🌹❤💋💓🌹🌹🌹

موعق باشی گلی.من خیلب دوس دارم طراحی لباسو دنبال کنم😍

ممنونم فدات شم🥰🥰🥰🥰 

ای جااانم منم عااااشق لباس خریدنم فقط 🙈🙈😂😂😂

خیلی خیلی عالی بود عزیزم افرین قرار شد کالری رو تا اخر شب پر کنی با شیر یا اجیل یا میوه ورزشات فوق ...

ص ۶۴۴ برات نوشتم گلم ،راستی کالری اش داش  کلم چقدره

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده