2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287969 بازدید | 36895 پست

ورزش روز فرمدهی باتسن ویدونه موز کوچیک هم خوردم 

امروزم فست هستم🤪 @سمیه1396

@sanaz718  

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

ورزش روز فرمدهی باتسن ویدونه موز کوچیک هم خوردم 

امروزم فست هستم🤪 @سمیه1396

@sanaz718  

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من۶۸کیلوام با قد۱۶۸ میخوام تا آخر تابستون بشم۶٠(این هدف اولمه)یعنی هفته ای یک کیلو و ماهی چهار کیلو کم کنم(بنظرتون میشه؟)هدف اصلیم۵۵کیلوعه،باشما پیش میرم که دیگه اول مهر عضو بشم😊

این برنامه فرمدهی باسنه؟میشه یه عکس از اسمش و لوگوش بدین؟

آره عزیزم..تناسب اندام برای بانوان اسمش 

خیلی عالیه عزیزم 😍 از همینت خوشم میاد دقیقا میدونی چی برای بدن خوبه و همونا رو میخوری پیشنهادت هم ...

سلام چالش آب انجام دادم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
@شیرین_آردا     سلام عزیزم خوبی؟ مارو نمیبینی خوشحالی😅 میگم امروز صب ۱ لیوان شیر ...

بله گلم خوبه. اتفاقا دیشب میخواستم بهت اخطار بدم هیچی نگفتم دیگه

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@شیرین_آردا    ب دادم برس ی غلطی کردم خانومای دیگه هم راهنمایی میخام من هیچوقت روزای فست ...

فردا فست بگیر

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
عزيزم  رفتم تو درخواست ها ديدم شما درخواست دادي اوكي كردم🥰🥰🥰🥰🥰😍

شما که تو گروه لاغری هدفمند گفتید که با بامدادخمار پیش نمیرید یکی دوماهه

درخواست داشتید که عضوتون کنن اونجا

چی نصیبتون میشه دروغ میگید 

کلا سایت شده خاله زنک بازی، دروغگویی و دورویی