2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287920 بازدید | 36895 پست
😆😆😆. والا بخدا

سلام سهیلا جون خوبی امروز پری شدم😔

اصلا حالم خوب نیست دل درد و کمر درد شدید و سرگیجه  داشتم نتونستم خوب رژیم و رعایت کنم 

تا حالا نزدیک 5تا لیوان چای دارچین و نبات خوردم چند تا خرما و  نصف نون خامه ای روهم خوردم 😥

بازم دلم چیز شیرین میخواد 😠😭

امروز گزارش نمیدم باشه عشقم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین مطمئن باش تو تثبیت خیلی صورتت بهتر میشه  همین رسیدگی هارا رو روتین انجام بده ، روعن بادوم ...

اره عزیزم خداروشکر سایزمم داره کم میشه🤗😍.من از وقتی رژیم گرفتم پوست صورتم خوب شده اصلاا جوش نمیزنه 

خدایا شکرت 🌸
سلام سهیلا جون خوبی امروز پری شدم😔 اصلا حالم خوب نیست دل درد و کمر درد شدید و سرگیجه  داشتم ن ...

سلام گلم مبارکه😊

عسل و خرما بخور.

دارچین نخور خب دختر پریت شدیدتر میشه.

عیبی نداره ولی خرابکاری نکنی زیاد.

فردام تگم کن بگو ک مری هستی. یادم نمیمونه من.

اره خیییییلی. کوتاه کنی صورتت پر نشون میده. من این تکتیک رو بکار بردم.😉 بابا کوتاه کن بره برای چ ...

اتفاقاا من خیلی دوسسس دارم کوتا کنم خیلیاا ولی حرفشو میزنم بدش میاد میگم ولش کن بزار ناراحت نشه🙄

خدایا شکرت 🌸
😅😅😅😅خیلی خوبه معده کوچیک بشه، من مهدم کوچیک نشده تا الان اضلا،فقط دلم میخواد دهنم بچرخه😢 ت ...

من دو هفته اول خيلي اذيت شدم بعد معدم عادت كرد

سه چهارماه رعايت كردم كامل بعده سه ماه اينا انتحاري به شيريني ناپلوني زدم معده درد گرفتم

بعده اونم هر بار انتحاري زدم فهميدم تنگو تونگ شدم😂😂

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

اره عزیزم خداروشکر سایزمم داره کم میشه🤗😍.من از وقتی رژیم گرفتم پوست صورتم خوب شده اصلاا جوش نمیزنه ...

پس چقد عالی هممینطور ادامه بده💪😍

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سلام گلم مبارکه😊 عسل و خرما بخور. دارچین نخور خب دختر پریت شدیدتر میشه. عیبی نداره ولی خرابکاری ...

باشه عزیزم

واقعا دارچین زیاد میکنه 😅 نمیدونستم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

میدونین چی آرزومه 

اینکه بدون هیچ قرص و دارویی خودم با پشتکار خودم وزنمو بیارم پایین 

هرشب جزو‌اولین آرزوهامه که برم گروه طلایی و تثبیت 

هر روز لباسای قبلمو میارم میزارم جلوم با یه ذوقی نکاشون میکنم که میخوان دوباره بهم بخوره من قبلا لاغر بودم اونم تایم بالا بهتریییین و شیرین ترین لذت دنیا لاغر و‌سالم بودنه 

خدایا# شکرت# ❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
باشه باشه😁😆😆😆.تو چرااا انقد هدفتو کم گذاشتی۵۷ خیلی کمع من ب اون وزن برسم مامانم ب زور میبره بیما ...

آفرین دخترگلی اول 60گذاشتم بعد عکس سمیه رو دیدم هدفم کمترکردم  از بس همیشه چاق بودم عقده ی لاغری دارم انشالله بتونم بهش برسم با وزن الانم هنوز خیلی چاق نشون میدم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

دیروز رفتم خونه عمه همسرم فوت شده بود یکی ازخانما که قبلا ازشوهرمن خوشش میومده بهم گفت دیگه نیااینجاازبس استرس داری بدتر لاغرمیشی.منم گفتم نه بابا خودم تورژیمم لاغرکردم.اونم گفت اهان خب پس بیشتر ازین لاغرنکن صورت انگاری افتاده منم خاستم چیزی بگم چن نفر ازخانما گفتن اتفاقا خیلی خوب شده صورتشم همون مثل قبل کجا افتاده حتی یه چروکم زیر چشمش نیست منم گفتم ارایش ندارم یه کم بی روحم انگار.نمیدونم دیگه جدی گفت یامیخاست حرصمودربیاره

نیازی ب تااسف نیست خودم متوجه ام و گفتم ک زیاد مصرف کردم این از این بعدشم من گزارش خوبم داشتم شما ف ...

عزیزم چراانقدناراحت میشی باورکن منم تنبلی تخمدان دارم ازنوجونیم باهامه منم اضافه وزن دارم ببین توپروژسترون ایرانی میخوری اره؟منم پروژسترون میخورم اماخارجی اسمش دوفاستون هست واینومیدونم که اصلاعوارضش مثه پروژسترون ایرانی نیس سعی کن دارچین زنجبیل بخوری برامن خیلی خوب جواب داده ویه موضوع خیلی مهمتراسترس اضطراب به خودت راه نده اروم باشه باورکن موفق میشی من حتی یک سال ونیم باردارنشدم بعدباردارشدم تخمدانام تنبلن و ورزش ورژیم بهم کمک کرده اصلاناامیدنباش گلم