2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288449 بازدید | 36895 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بديم اينه با سس دوست دارم مثلا عاشق سالاد كلمو سالاد فصلم وليييييي بااا سس حالا زيادم نه ولي يك ...

یه بار ماست پرچرب و یکم نمک فلفل بزن بجای سس اونوقت دیگه سمت سس نمیری

منکه عاشقشم یکم آویشنم میزنم

یه بار ماست پرچرب و یکم نمک فلفل بزن بجای سس اونوقت دیگه سمت سس نمیری منکه عاشقشم یکم آویشنم میزنم

اينم خوبه بنظرم

فقط خشكو بي سس نبااااشه همين😂😂😂

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

همون دیگه خشک آدم بدش میاد بخوره انگار یه مشت علفه 🥴

اره والا😂😂😂😂😂😂

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

خیلی خوب بود عزیزم اما سوال خیلی خیلی مهم: مگه 24 تیر سه شنبه نیس؟؟؟؟ پس چرا فست نبودی؟؟؟ نون تی ...

😂😂😂😂عزیزم مث خومون حرف ایزنی. 

عزیزم دفعه قبل هم بهت گفتم که ۲۰۰ تا از کالریم کم کردم که دیگه فست نگیرم😀😊

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
خیلی خوب بود عزیزم اما سوال خیلی خیلی مهم: مگه 24 تیر سه شنبه نیس؟؟؟؟ پس چرا فست نبودی؟؟؟ نون تی ...

اره دوغ محلی بود😁

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
😂😂😂😂عزیزم مث خومون حرف ایزنی.  عزیزم دفعه قبل هم بهت گفتم که ۲۰۰ تا از کالریم کم کردم ک ...

به نظر من یه سری توضیحات رو همیشه پای گزارشات بنویس ، کلا کپی پیست کن . سرگروه ها یادشون میره با این همه زیرگروهی که هی میان و میرن.

@سمیه1396   سلام عزیزم 😚 سمیه ی سوال 🙋 من میخام دمبل بخرم بنظرت چن کیلویی خوبه ؟ میخام س ...

ازون دمبل هایی ک میشه وزنه رو تغییر داد و کم زیاد کرد بخر.

چون باید بعداز یه مدت دمبلت رو سنگین کنی

2790
2778
2791
2779
2792