2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287317 بازدید | 36895 پست
شوهرم ک میگه خوبی .فقط سینه هام کوچیکه بعد شیر دهی بد شده

خوب ورزش کن تا سفت بشه بدنت ..این شوهرا اینو نگن خوب دهنشوت صاف میشه..جراعت دارن بگن اندامت بده

من ۶۰ بودم میگفت عالی 

شدم ۷۰ باز گفت عالی

الانم ۸۰ ام باز میگه عالی ولی جراعت نداره بگه چاقی بگه خوب دیگه باید ۲۰ میلیون بده عمل کنم همش میگه خیلی خوبه 

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
تو گرما من کلا پیاده نمیرم بیرون نمیتونم ..با تردمیل زیر کولر گازی نامردید فک کنید گشادم😉😅

تو گرما نرو خب.

من 7میرم.  یه ربع ب 9 خونه م.

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم همراهی نمیکنه خودش خیلی شکمومه خوش اشتها به من میگه سحر بخود دنیا ۲ روزه به خودت سخت نگیر ...

خب شوهر منم خوش خوراکه. ماشالا زیادم میخوره هی میگه بخور دیگه خیلی لاغر شدی. منم میگم نچ.😄

شانس من هیچکس نیست باهام بیاد تنها رفتم قبلا..سخته ولی الان ک هوا گرمه‌و خورشید قلمبه هست نمیشه. شب ...

عادت کن خودت کاراتو انجام بدی ب کسی وابسته نشو.

منم تنها میرم. هندزفری بذار.ماسک بزن. بطری اب هم ببر و برو حالشو ببرررر.

تنهایی خوبه والا

سلام عزیزم اول یکم آب بخور پاشو سفره رو جمع کن اگه احساس سیری نداشتی بخور. کنار غذات سالاد یا سبزی ...

به روی چشم عزیزم

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        

گزاررررش#  

صبحانه .تافتون ۳کف.املت ۱ق.چای(۱۶۲)

ناهار لوبیا پلو ۷ق.دوغ ۱لیوان.سبزی(۳۲۲)

شام اش رشته ۷ق(۱۹۶)

میان وعده چای.زردالو.الو(۶۰)

مصرفی ۷۴۱

اب ۷لیوان

نیم ساعت پیاده روی ۵۰شنا دیوار ۱۰۰طناب

@نازلی_سخن_نگفت  

عادت کن خودت کاراتو انجام بدی ب کسی وابسته نشو. منم تنها میرم. هندزفری بذار.ماسک بزن. بطری اب هم بب ...

قبلا همینکارا رو میکردم

ی عده آدم بی فرهنگ مزاحم میشدن.. آدم میترسه

ولی میدونم ک باید برم💪🏻

من لامصب همیشه تنهام..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
تو گرما نرو خب. من 7میرم.  یه ربع ب 9 خونه م.

دخترم ۲ نیم سالشه سختمه والا ولی از بچگی هم به پیاده روی تنهایی هم علاقه نداشتم با شوهرم گاهی میریم ولی خیلی کم وقت نداره 

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

خانما میشه برام دعا کنین یه پول دستم بیاد شوهرم راضی شه از اینجا بریم😢😢😢دیگه کم اوردم،این مادرشوهرا از جون عروسا چی میخوان،

البته همشون بد نیستن

کاش یه پول بیاد دستم و از اینجا برم😢

💕💞
ببخشید من جواب دادم ولی دیجیتالی دقیق تر میفهمی وزنتو

ممنون عزیزه دلم لطف کردی🌹🌹🌹🌹

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
برا من دیجیتاله. موقع جهیزیه توی ظرفهای حبوبات بود خیلی خوشگل نیس اما دقیقه. فکر کنم از ارزوناس😂&nb ...

خخخخخ گفتم زود خراب نشه دقیق باشه یکی دارم گذاشتم خونه ی مامانم عقربه ایه پس دیجیتال میخرم مرسی عزیزم

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
خخخخخ گفتم زود خراب نشه دقیق باشه یکی دارم گذاشتم خونه ی مامانم عقربه ایه پس دیجیتال میخرم مرسی عزیز ...

اي خدا عقربه اي بخر 

ديجيتال همش بايد دنبال باطري اينا باشي 

صد دفعه بايد بري روش وزنت رو يكي بزنه

هر چي ميخواي بخر ب من چه اصلا😏