2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287967 بازدید | 36895 پست
دخترااااا🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃بیایین یه سوال؟؟ شما کالری سوزانده شده ی ورزشهاتونو وارد اپ میکنین یا نه؟ ...

نععع

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@مهدیه24     @نازلی_سخن_نگفت     مهدیه جون نازلی میگفت میتونه سرگروه باشه ب ...

عه باشه بهش میگم مرسی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

@نازلی_سخن_نگفت  

سلام عزیزم خوبی

شما میتونی سرگروه جایگزین من باشی ؟

اگه وقت وحوصلشو داری

بدون رودرواستی

منم حساب نمیکنم ،الهه جون توضیح داده بود گفته بود نکنین

اره پس چرا میپرسی ننه🤣🤣

همه برای خودشون رو یادداشت میکنن

عزیزم 

@zahra_79 ایشون میخاد بیاد گروه شما هدفشون تغییر کرده 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

ورزش روز فرمدهی باتسن یدونه موز هم خوردم 

@سمیه1396

@sanaz718  

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
اره پس چرا میپرسی ننه🤣🤣

مهدیه جونم ببخشید کالری آلو زرد واقعا ۶۰ تاست ؟؟؟؟ از بچه ها پرسیدم کسی جواب نداد😢😢😂😂😂😂😂

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
مهدیه جونم ببخشید کالری آلو زرد واقعا ۶۰ تاست ؟؟؟؟ از بچه ها پرسیدم کسی جواب نداد😢😢😂😂😂😂😂

اره متاسفانه😐