2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287816 بازدید | 36895 پست
سلام عزیزممممممم روز قشنگت به خیر گزارش# @مامان_الیساهستم2     کالری مجاز1340 صبحا ...

سلام گلم. 

افرین امروز کلا بچه خوبی بودی.

هم گزارشتو زود دادی هم کالریتو خوووووب بستی.

👏👏👏👏

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اپ ها میوه رو بدون پوست و هسته حساب کردن

نه مانکن هرکدوم جدا داره مثلا موز هم با پوست هم بدون پوست ومیوه ها ی هسته دار هم باهسته هم بدون هسته

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
نه مانکن هرکدوم جدا داره مثلا موز هم با پوست هم بدون پوست ومیوه ها ی هسته دار هم باهسته هم بدون هسته

یاخداا 

اخه کی موز رو با پوست میخوره؟😂😂

بعضیام فقط بلدن تقلید کنن ها. خو مانکن جون بلد نیستی نکن. چ کاااااریه😀

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
چرا رفت ممه جون 🤔

اسم منو گذاشتی ممه؟! لهنتی 

میگفت با روحیم سازگار نیست سختگیریای اینجا

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
واي الهه يه سوال من صبح ٩ پاشدم ديشب دير خوابيده بودم ظهرو دو ساعت خوابيدم  با اين همه خواب چ ...

نه عزیزم خواب ادمو چاق نمیکنه 

ولی خوابتون تنظیم نباشه مثلا شب تا صبح بیدار باشید یا کم بخوابید ممکنه تو کاهش تاثیر منفی داشته باشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
یاخداا  اخه کی موز رو با پوست میخوره؟😂😂 بعضیام فقط بلدن تقلید کنن ها. خو مانکن جون بلد ن ...

ااایییی خدا(با لحجه بهتاش) با پوست وزن میکنی بعد پوست میکنی میخوری 

من خودم حال ظرف آوردن نداشته باشم با پوست می ذارم روترازو بعد پوستش میکنم دیگه ظرف نمیارم (یک عدد گوشاد هسدم) 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
مثل پدرشوهرمادرشوهرارههههه😁 عزیزم یعکس ازخودت بذارهمش مثل پروفایلت تصورت میکنم

صد در صد ارهههه😬😬 

خیلی گذاشتم که هر وقت بودی بگو بزارم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار