2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288434 بازدید | 36895 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه اپ ها میوه رو بدون پوست و هسته حساب کردن

نه مانکن هرکدوم جدا داره مثلا موز هم با پوست هم بدون پوست ومیوه ها ی هسته دار هم باهسته هم بدون هسته

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
نه مانکن هرکدوم جدا داره مثلا موز هم با پوست هم بدون پوست ومیوه ها ی هسته دار هم باهسته هم بدون هسته

یاخداا 

اخه کی موز رو با پوست میخوره؟😂😂

بعضیام فقط بلدن تقلید کنن ها. خو مانکن جون بلد نیستی نکن. چ کاااااریه😀

چرا رفت ممه جون 🤔

اسم منو گذاشتی ممه؟! لهنتی 

میگفت با روحیم سازگار نیست سختگیریای اینجا

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
واي الهه يه سوال من صبح ٩ پاشدم ديشب دير خوابيده بودم ظهرو دو ساعت خوابيدم  با اين همه خواب چ ...

نه عزیزم خواب ادمو چاق نمیکنه 

ولی خوابتون تنظیم نباشه مثلا شب تا صبح بیدار باشید یا کم بخوابید ممکنه تو کاهش تاثیر منفی داشته باشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
یاخداا  اخه کی موز رو با پوست میخوره؟😂😂 بعضیام فقط بلدن تقلید کنن ها. خو مانکن جون بلد ن ...

ااایییی خدا(با لحجه بهتاش) با پوست وزن میکنی بعد پوست میکنی میخوری 

من خودم حال ظرف آوردن نداشته باشم با پوست می ذارم روترازو بعد پوستش میکنم دیگه ظرف نمیارم (یک عدد گوشاد هسدم) 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
مثل پدرشوهرمادرشوهرارههههه😁 عزیزم یعکس ازخودت بذارهمش مثل پروفایلت تصورت میکنم

صد در صد ارهههه😬😬 

خیلی گذاشتم که هر وقت بودی بگو بزارم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز