من طعم روغن زرد گاو و دوست دارم . برای صبحانه روی نون میمالیم میخوریم . با عسل یا پنیر یا ماست کیسه ای طعمش عالی میشه . از قوتشم که کم نشنیدی.
اینکه توی تهلفات نوشتم ابن بود که با خودم قرار گذاشته بودم که حداقل تا یکماه اول چربی نخورم .
حتما غذاهاتو با روغن زرد درست کن . به طعمشم کم کم عادت میکنی ، میتونی ادویه بیشتر بریزی تا بوشو کم کنه .
چنتا چیز و من تو تغذیم تحت هیچ شرایطی حذف نمیکنم ، روغن زرد ، عسل ، چهار مغز ، پودر جوانه ها ، ژله ی پای مرغ یا ژله ی قلم گاو... فقط کافیه قطع بشه فوری سرگیجه هام شروع میشه .
سرکه سیبم ناشتا خوردم . ناشتا بود دیگه ها؟؟