سپيتا مدیر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 287 عنوان بارداري | مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 26 پست اگه بخام مهر ١٤٠٠ باردار بشم بايد دي اقدام كنم يا بهمن؟ 1399/04/10 | 19:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپيتا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 287 از اولین روز آخرین پریود تا روز زایمان حدود ۳۹هفته س اونجوری حساب کن ببین به چه ماهی میرسی مرسي عشق جان. البته من خيلي هولم هنوز خونه ام نرفتم. اخ تابستون ميرم سر خونه ام
سپيتا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 287 ۰😁🤣🤣🤣🤣 عجب مثالی خودش دختر بوده تو عقد منو باردار شده، خاله ها و دختر خاله هامم همينطور
شااااپرکم عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 4659 خودش دختر بوده تو عقد منو باردار شده، خاله ها و دختر خاله هامم همينطور اووه اوووه 😬😬انشالله که باردار میشی گلمگرمیجات بخور من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
سپيتا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 287 نه مبشه مهر بچت اگ خدایی نکرده زودتر زایمان کنی میشه شهریور از اول دی تا اول بهمن میشه ی ماه همینج ... من اسفنديمبا من خوب نيستن خواهرحوصله دعوا و بحث ندارم من
سپيتا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 287 اووه اوووه 😬😬 انشالله که باردار میشی گلم گرمیجات بخور چشم عشق جان
سپيتا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 287 از اولین روز آخرین پریود تا روز زایمان حدود ۳۹هفته س اونجوری حساب کن ببین به چه ماهی میرسی ممنون
mami_samiii عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 2362 مرسي عشق جان. البته من خيلي هولم هنوز خونه ام نرفتم. اخ تابستون ميرم سر خونه ام بسلامتی😂😂😂بذار چندسال اول زندگی کلی دونفری بهتون خوش بگذره بعد بچه بیار بابا عجله نکن میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘
سپيتا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 287 بسلامتی😂😂😂 بذار چندسال اول زندگی کلی دونفری بهتون خوش بگذره بعد بچه بیار بابا عجله نکن من ٣٢ سالمهبعدم ١٠ سال دوس بوديميكسالم هس عقديم
mami_samiii عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 2362 من ٣٢ سالمه بعدم ١٠ سال دوس بوديم يكسالم هس عقديم پس همه تفریحاتو تو اون ده سال رفتین😉😉😉😉 میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘
شااااپرکم عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 4659 چشم عشق جان 🥰 من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
سپيتا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 287 پس همه تفریحاتو تو اون ده سال رفتین😉😉😉😉 اره ديگه😉