سپيتا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 287 عنوان بارداري 173 بازدید | 26 پست اگه بخام مهر ١٤٠٠ باردار بشم بايد دي اقدام كنم يا بهمن؟ 1399/04/10 | 19:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شااااپرکم عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 4659 فک کنم منظورت زایمان بود😁😁دی اقدام کن من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
شااااپرکم عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 4659 اسفند مگ ۷ ماهه میخاو بزاد من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
بانو_تجلی عضویت: 1395/02/02 تعداد پست: 8395 پریودیت ها چندمه ماهه؟ قوی باش ...حتی اگه نیستی اداشو دربیار
گلبانو۱ عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 10224 اگه همون بار اول بگیره میتونی دقیق حساب کنی تا خدا با من است زمانه با من است .
شااااپرکم عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 4659 اقدام میخواد بکنه خب اسفند اقدام کنه و باردار شه کی زایمان میکنه خواهر؟؟😁 من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
سپيتا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 287 فک کنم منظورت زایمان بود😁😁 دی اقدام کن مرسي عشق اما تو برنامم ديدم من اوايل دي پاكم و اون ده روز طلايي اگه بشه بچم ميشه شهريوركه من اصلا با شهريوري جور نيسم
mami_samiii عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 2362 از اولین روز آخرین پریود تا روز زایمان حدود ۳۹هفته س اونجوری حساب کن ببین به چه ماهی میرسی میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘
سپيتا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 287 خب اسفند اقدام کنه و باردار شه کی زایمان میکنه خواهر؟؟😁 ميشه اذر كه
شااااپرکم عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 4659 مرسي عشق اما تو برنامم ديدم من اوايل دي پاكم و اون ده روز طلايي اگه بشه بچم ميشه شهريور كه من اصلا ... نه مبشه مهر بچتاگ خدایی نکرده زودتر زایمان کنی میشه شهریوراز اول دی تا اول بهمن میشه ی ماه همینجور حساب کنبارداری از روز اول پری حساب میشه گلمبعدشم شهریوریا خیلی خوبن که من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
سپيتا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 287 اگه همون بار اول بگیره میتونی دقیق حساب کنی مامانم ميگه ما ژنمون اينجوريه ك مرد سلوارشو بكشه پايين ما بارداريم
شااااپرکم عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 4659 مامانم ميگه ما ژنمون اينجوريه ك مرد سلوارشو بكشه پايين ما بارداريم ۰😁🤣🤣🤣🤣 عجب مثالی من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰