2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا این کارو میکنع؟😐🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 40 پست
شاید میبینه شوهرت دوست داره اینجوره این ازروی لجاجته توام باشوهرت حرف بزن بگوعزیزم بخاطر حرفای الکی ...

😶😂😂ارع اصن موافق ازدواج نبود اومد خاستگاری ی کلمه حرفی تشکری هیچی برهیچی فقط سر مهریع و اینا حرف زد😑🤣

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)
خخ کاش ب همین اسونی بود عزیز دلم خانوادهامون مخالفن ب بابام بگم میگه من ک گفتم اینا بما نمیخورنو نمی ...

خودت بگو به همسرت

سفت بزن بگو بابام راست ميگفت به هم نميخوريم

شما جلوي خانوادت واستادي چرا ايشون مادرش رو جمع نميكنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😶😂😂ارع اصن موافق ازدواج نبود اومد خاستگاری ی کلمه حرفی تشکری هیچی برهیچی فقط سر مهریع و اینا حرف ...

مث منی منم پدرشوهرم راضی نبود هی میگف چجورروت میشه بااین بری بیرون بااین قیافش 😂درصورتی که تعریف ازخودم نباشه زیباییم توفامیل معروفه

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟
خودت بگو به همسرت سفت بزن بگو بابام راست ميگفت به هم نميخوريم شما جلوي خانوادت واستادي چرا ايشون م ...

دلم براش میسوزه ابجی کلا سرکاره یه ساعت میخایم چت کنیم یهو میبینم خابش برد!از خستگی زیاد از بیپولی تا نصفه شب اضافه وایمیسه خانوادش بجا این که کمک کنن صب تا شب دعوا که چرا پول نمیاری یه هزاری خرج نکردن از اول خاستگاریمون! اونم صب تا شب در حال دعواعه در حالی ک نزدیک چند ماه نرفت خونه توی گند و کصافت خابید که غر غراشونو تحمل نکنه هرکاررر ک کنه دهن اونا بسته نمیشه 

مث منی منم پدرشوهرم راضی نبود هی میگف چجورروت میشه بااین بری بیرون بااین قیافش 😂درصورتی که تعریف از ...

نبابا پدر شوهرم زیاد کار نداره اما ب حرف مادر شوهرمه😐بمنم  میگه ت بیریختی😂😂😂نمیدونم سطح پایینه در صورتی ک خودشون...اصن بذار نگم😂

دلم براش میسوزه ابجی کلا سرکاره یه ساعت میخایم چت کنیم یهو میبینم خابش برد!از خستگی زیاد از بیپولی ت ...

عزيزم داري ميگي هردو خانواده مخالف بودن بعد توقع كمك داري؟ شما نديدي روز اول پول نداره؟

فكر ميكردي زندگي بي پول سادست؟

خسته هست كه هست، يكبار به مادرش بگه زبونتو جمع كن با خانمم درست رفتار كن. فكر ميكني همسرت بعدا بهت مدال ميده كه مثلا جلو روت گفتن بره دخترخالشو بگيره و شما خنديدي؟

نبابا پدر شوهرم زیاد کار نداره اما ب حرف مادر شوهرمه😐بمنم  میگه ت بیریختی😂😂😂نمیدونم سطح پای ...

بی اهمیتش که کنی خودش دیگه هیچ حرفی نمیزنه فقط حرص میخوره😂اینجور☹😤😠👺😂😂

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟
عزيزم داري ميگي هردو خانواده مخالف بودن بعد توقع كمك داري؟ شما نديدي روز اول پول نداره؟ فكر ميكردي ...

پدر منم مخالف ازدواج برادرم بود اما همه چیزو خرید عروسی گرفتو ...بازم یه قورت و نیمشوح باقیه بله دیدم پول نداره منم الان چیزی نگفتم که از بیپولیش تاحالا نگفتم خیلیم برا من ولخرجه! بنظرت من خیلی دارم کوتاه میام ینی؟؟؟؟

پدر منم مخالف ازدواج برادرم بود اما همه چیزو خرید عروسی گرفتو ...بازم یه قورت و نیمشوح باقیه بله دید ...

از اول اشتباه كردي اما حالا كه شده، برو سركار مالي باهم جمع كنيد. با خانوادشم رفت و امد نكن تا جايي كه ممكنه

تازه میگه سال ۳۶۵ روزه زن تو ۳۶۰ روز مریضه😐😂

هی بدبختی😂😂زورش میا بیاهمیتش کن ولی درعین حال واسه اینکه خودش بذارش کناروخجالتی بکشه بهش احترامن بذاراینجورشوهرتم بیشترعاشقت میشه