2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا این کارو میکنع؟😐🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 40 پست
حتما میخادتورواذیت کنه وقتی که میری اونجا بشین جفت شوهرت هرموقع ازاین حرفازد دست شوهرتوبگیر باهم بخن ...

منم همین کارو میکنم😑🤣اما بضی وختا نمیکشم واقعا

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن عزیزم من انقد توی یکی دوسال خون دل خوردم هی دعوا و جروبحث ب پدرمم نمیتونم بگم ب هیش کس چونکه ...

منم میگم دعوا نکن جنگ اعصاب نداشته باش با رفتارت نشون بده کارشون زشته

و خدایی که همین نزدیکی است....
يك توصيه بهت ميكنم جدي بگير يك هفته نرو اصلا خونشون پدرت به همسرت زنگ بزنه بگه با مادرت پاشو بيا ...

خخ کاش ب همین اسونی بود عزیز دلم خانوادهامون مخالفن ب بابام بگم میگه من ک گفتم اینا بما نمیخورنو نمیدونم ازین حرفا خودت کردیوووو...تازه مامانش از خداشه بهم بخوره

خخ کاش ب همین اسونی بود عزیز دلم خانوادهامون مخالفن ب بابام بگم میگه من ک گفتم اینا بما نمیخورنو نمی ...

عزیزم اگه میتونی زودتر برید سر زندگیتون و سالی یه بار برو خونه مادر شوهرت

فقط خودت باش 
انقد دعوا کردم باور نمیکنی مصلا وقتی نامردم نبود من فقط یدفه دهنمو بار کردم با مامانش دوا کردم گفتم ...

ببین من با تجربه هفت ساله ازدواج میگم بهت،تحویل نگیر...دعوا نکن،با همسرت هم بخاطر مادرش دعوا نکن..فقط بهشون بی محلی کن ..نخند ..نیگاهشون کن سرت رو به نشانه تاسف تکون بده...صمیمی نباش ...خودشون کم من جمع میکنن

و خدایی که همین نزدیکی است....
منم همین کارو میکنم😑🤣اما بضی وختا نمیکشم واقعا

بی اهمیت بودن بهترین کاره بگوشوهرت گوشزدکنه بش

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟
منم میگم دعوا نکن جنگ اعصاب نداشته باش با رفتارت نشون بده کارشون زشته

هرکار کنم نمیفهمه بذا بیخیال باشم عین بچه های ۲ ساله هی لج میکنع

ببین من با تجربه هفت ساله ازدواج میگم بهت،تحویل نگیر...دعوا نکن،با همسرت هم بخاطر مادرش دعوا نکن..فق ...

اره منم همین کارو میکنم اما بضی وختا خیلی چرتو پرتاشون زیاد تر میشه ک نمیدونم فلانی خوشگله فلانی اشپزیش ایتجوریه خونه داریش اونجوریه در صورتی ک هیچ گهی نیسن

شوهرم زیاد دوا میکنع با خانوادش من گفتم دیه ولش کن

شاید میبینه شوهرت دوست داره اینجوره این ازروی لجاجته توام باشوهرت حرف بزن بگوعزیزم بخاطر حرفای الکی ارامشوازخودت نگیرمهم خودمونیم به اونم اهمیت نده مثا میخا چی کنه😑🤣

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟
عزیزم اگه میتونی زودتر برید سر زندگیتون و سالی یه بار برو خونه مادر شوهرت

پول نیس عزیزم همین الانشم با کلی اصرار شوهرم میرم سالی یدفه سالی دو بار س بار اینااا  هرچیم بخام بخرم عین برج زهرمار زنگ میزنه تیکه میندازه