2777
2789
عنوان

پروتز سینه

1162 بازدید | 53 پست

سلام خانومااا کسی تازگیا عمل پروتز سینه انجام داده؟میشه یکم تعریف کنید ک چطوره سخته؟؟؟؟هزینش چه قدر شد؟

من سینم خیلی کوچیکه دوس دارم بزرگ شه ولی میترسم از دردش و اینکه بترکه چی میشه...

عزیزم یکی از اشناهای ما میگف بیمارستان بوده رفته بود عمل بینی..میگف یکی سینشو پروتز کرده بودش خیلی ببخشی ولی داشته عررررر میزده میگفتن دردش زیاده

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راضی هست؟

خاله من سینه هاش درشت بود 95 بود عمل کرد کوچیکش ن کرد. ولی کلا اطلاعاتش زیاده چون همش مرفته دکتر. راستش سینه هاش خیلی خوش فرم شدن و بالا وایساده. فقط خط بخیه هنوز مشخصه. ولی بافت سینشو دست زدم یک نواخته. دکترش خیلی خوب بوده کارش

خاله من سینه هاش درشت بود 95 بود عمل کرد کوچیکش ن کرد. ولی کلا اطلاعاتش زیاده چون همش مرفته دکتر. را ...

اره خیلی فرمش خوب میشه.بعدش مشگلی تو شیر دهی نیست