2777
2789
سه بار بیبی چک گذاشتم.هر سه تارو دیدی؟ بتام ۹.۸۷بود. گفت مشکوکه ولی زود اومدی بزار هفته دیگه هم ازما ...

عزیزم تو بی بی اولیت هاله دیدم الان دیدم اینو.بارداری ان شالله فقط زود رفتی ازمایش.بذار یه هفته بگذره دوباره برو

خدای مهربون شکرت😍
دارو گیاهی برو .من شنیدم یه دارو گیاهی هست تو سقز میگن بهش شیخ کاوه .یه سر برو پیشش .من مامانم رفت و ...

ممنون ازت گفتم که دارو گیاهی هم مصرف کردم دکتر خیلی خوبی هم دارم 

فقط تا حالا خواست خدا نبوده و امیدوارم دعای یکی در حقم اثر کنه و باردار بشم

فقط خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گفتن تنبلی ۵ تا کلومیفن دادد بهم ۲ تام اچ سی جی زدم اما زیاد فشار اورد واسه تخمدانام در حدی که بت ...

واسه تنبلی پیاده روی تند هرروز وکاهش وزن خییییلی موثره .

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
شاید باورت نشه هیییییچ علامتی نداشت من اصلا باورم نمیشد که واریکوسل داشته...یه سقط داشتم بعداز سه ما ...

عزیرم ببخشید اما شوهرت چطور از اسپرم داد اخه بدوون رابطه سخت نیست .من شوهرم نمیره میگه نمیرم چیکارش کنم

عزیزم چه قدر میفهممت.... 

نمیدونم حکمت این نشدنا چیه 😭😭😭😭

تو یه شهر کوچیک زندگی میکنیم این ماه امپول داشتم رفتم بیمارستان ک امپولمو بزنم یکی از فامیلای شوهرم ک مرد هم هست اونجا پشت سیستم بود با یه حالتی فرار کردم از اونجا 😢😢

اومدم خونه با گریه 😢شوهرم اومد تو خونه برام زد 

خدایا به خودت سپردم همه چیو .... 
ممنون ازت گفتم که دارو گیاهی هم مصرف کردم دکتر خیلی خوبی هم دارم  فقط تا حالا خواست خدا نبوده ...

ایشالله به امید خدا .ادم تو کاره خدا میمونه یع دوست داشتم انقد فیبروم داشت نگووو نپرس یه سقط داشت از شوهرش جدا شد با بکی دیگه ازدواج کرد این مردم الکلیه ولی باردار شد .مرده صب به جای صبحونه مشروب میخوره 

[QUOTE=143710584]عزیرم ببخشید اما شوهرت چطور از اسپرم داد اخه بدوون رابطه سخت نیست .من شوهرم نمیره میگه نمیرم چیکارش ...[/QUOTE

کلا سه تا پنج روز نباید رابطه داشته باشین .بعد روش ازمایش اسپرم هم اینه که بدون رابطه نمونه گیری کنی...تو همون ازمایشگاه یه اتاق مخصوص هست‌واسه نمونه گیری . باید از روش اس ت م ن ا نمونه بگیره.چاره ای نیست.

من شاید سه کیلو اضافه وزن داشته باشم 

همونم بتونی کم کنی خیلی تاثیر داره .دوستمم تنبلی داشت وزنشو کم کرد حامله شد