2777
2789
الهی امین پس فردا زایمانمه همش نگران مامانم که همراهم میمونه و دخترم هستم

ان شالله زایمان خوب و راحتی داشته باشی.سوره انشقاقو بخون برای زایمان راحت.

منم یبار برات میخونم.شمام تو زایمان برامنو فندوقم دعاکن خدا نگهدارش باشه 

خدای مهربون شکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه تاپیکامو بخونی بیبی چکامو ببینی؟ لطفا همرو ببین ازمایشمم ببین نطرتو بگی.مرسی

عزیزم بی بی چکتو دیدم ولی هاله ندیدم.ازمایش دادی بتات چن بود ک گفت مشکوکه؟چن روز بعد دوباره بی بی بذار

خدای مهربون شکرت😍
عزیزم بی بی چکتو دیدم ولی هاله ندیدم.ازمایش دادی بتات چن بود ک گفت مشکوکه؟چن روز بعد دوباره بی بی بذ ...

سه بار بیبی چک گذاشتم.هر سه تارو دیدی؟ بتام ۹.۸۷بود. گفت مشکوکه ولی زود اومدی بزار هفته دیگه هم ازمایش بده

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 
علایمت چی بود عزیزم ؟؟؟ .

یک دفعه پریودم قطع شد

فکر کردم ناخواسته باردارم از دادم منفی شد رفتم دکتر خدا خیرش بده جوان بود ولی تجربه داشت سریع برام  از نوشت و گفت شاید مجبور بشی همین ماه اقدام کنی جدی نگرفتم و از دادم وقتی جواب امد خیلی بد بود ذخیره م به شدت کم بود کمتر ازیک از اون وقت تا حالا پیگیر درمانم  یه بار هم ای یو ای کردم منفی شد

یه مدت گرگرفتگی شدید داشتم خشکی واژن و نداشتن تمایل به رابطه

فقط خدا
خودم آره ..شوهرمم واریکوسل داشت عمل کرده...شما مشکلت چیه البته اگه دوست داری بگو؟؟ 

من گفتن تنبلی ۵ تا کلومیفن دادد بهم ۲ تام اچ سی جی زدم اما زیاد فشار اورد واسه تخمدانام در حدی که بترکه ضخامته رحمم زیاد شد دکتر گفت مشکله تو با ۵ تا قرص کلومیفن حله اما شک کرد به شوهرم گفت ازمایش اینم نمیره نمیدونم چیکارش کنم .شما علایمه واریکوسله شوهرتو میگی .احساس میکنم شوهرم واریکوسل داره

منفیه

این بی بی چک که مثبته 

اما اگرم منفی باشه به نظر من وقتی ادم میبینه اتقدررررر کسی با ذوق و شوق داره تاپیک میزنه بهتر انقدر قاطع نگه منفیه چون دکتراام به این قاطعیت با دیدن بی بی چک نظر نمیدن

اگه نظرت اینه که منفیه بهتر بود میگفتی یه بی بی چک دیگه بزار یا ازمایش بده

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
یک دفعه پریودم قطع شد فکر کردم ناخواسته باردارم از دادم منفی شد رفتم دکتر خدا خیرش بده جوان بود ولی ...

دارو گیاهی برو .من شنیدم یه دارو گیاهی هست تو سقز میگن بهش شیخ کاوه .یه سر برو پیشش .من مامانم رفت واسه معدش گفت هر چی از داری بیار بهش گفته بود ورم و عصبیه بعد کلی عکس و اندسکوپی دکترم همون تشخیصو داد 

لطفا دعا کن منم باردار بشم نزدیک 4 ساله منتظرم دعا کن خداوند بهم بچه ی سالم و صالح بده

تو ذهنم موندی گلم

اگه قابل باشم حتماااااا دعات میکنم 

مطمئنم به همین زودیا دلت شاد میشه

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
من گفتن تنبلی ۵ تا کلومیفن دادد بهم ۲ تام اچ سی جی زدم اما زیاد فشار اورد واسه تخمدانام در حدی که بت ...

شاید باورت نشه هیییییچ علامتی نداشت من اصلا باورم نمیشد که واریکوسل داشته...یه سقط داشتم بعداز سه ماه دوباره اقدام کردم نشد ده ماه بعدش متوجه مشکل شوهرم شدم.با یه آزمایش ساده اسپرم مشکل شوهرمو فهمیدیم ودکتر چک کرد گفت عمل کنه دوماه میشه عمل کرده 

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔